2009 eram var otomatik vites geçen yıl bakımına girdim sanırsam ön amortisörden tıkır tıkır ses geliyor söyledim bakmadılar bile geçer bekliyorum hala geçmedi bu sene gene diycem ne garantisi anlamadım bu garanti ne işe yarar .....
benim arabadanda sabahları arka amotisörlerden çok hafif bi şekilde lık lık lok lok tık gibi kaymak gibi yolda bile veya park yerinden geri geri çıkarken sesler geliyordu ama son iki gündür havaların dahada soğumasıyla sesler öyle bi arttıki aracı bagaja bastırarak salladığımda bile ses geliyor artık.aracımı çok nazik kullanırım zaten arabayı ençok kullandığım yerde hız limiti 30 km aracım 10 bin kmde amortisör patlamış olamaz...süspansiyon hariç ERA dan çok memnunum mükemmel bi araba.inşallah servis bi çözüm bulur.
gösterin tabi servise ama eminimki bu bunlar normal sesler diyip çözüm getirmeyecekler. bana öyle yaptılar çünkü. eranın kronik sorunu bu çünkü.
arkadasında dediği gibi era modellerinde hastalıktır amortisör.servis bi çözüm üretmeyecektir.yeni bir maysan marka amortisör almanız gerekebilir yetkili servis malıdır fiyatı 50 tl. dir bilginize..
Yalnız Şikayet Vardaa Hiçbiri Yanıtlanmamış http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/24/f/70/g/Hyundai+Assan
valla arkadaslar bn aracı aldıgım gun garantıden amotısoru deıstırelım dedım.. adamın soyledıgı kullanıcı hatası garantı dısı deyınce . direkkk garantiyi bozdummm. bakımlarını dısarıda yaptırdımmm. ve artıkkk bakımlarını yaprken.... dısardan alıcam ne alıncaksa... bedavaya kuzene taktırcam
aracı kullandığım yerde ne çukur ne tümsek ne bozuk yol var amortisör patlaksa kesinlikle kullanıcı hatası değildir.bakarız artık servisin durumuna gerekli yerede yaparız şikayeti.sonra özel servise devam...