Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERA ZENON SIKINTISI

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda sezbatu tarafından 1 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. sezbatu

sezbatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar selam,
    2011 1.5 crd team paket era'ma sahibinden com. aracılığıyla bulduğum ümraniye'deki atakan tuning adlı dükkandan h4 (uzun,kısa) zenon taktırdım en ucuza en iyisi sloganı ve çooook iddalı açıklamaları beni ikna etti aldığım zenon cyber marka idi daha o günün akşamı sağ taraftaki sürekli göz kırpıyordu,on gün sonra fırsatını bulup garanti belgemle gittim önce ampuller denendi olmadı sonra balanslar değişti titreme gitti neyse akşam farları açtım anca kendini aydınlatıyor far ayarı yaptırmaya gittim usta odaklanma sıfır çok dağıtıyor ondan aydınlatma yapmıyor dedi. Siz arkadaşlarıma diyeceğim öyle süslü ve iddalı açıklamalara kanmayın.
    Ve bu işten anlayan arkadaşlarıma bi sorum var ben bu zenonların sadece ampullerini değiştirebilirmiyim bunlara zaten 165 tl. verdim ( uzun,kısa ) eğer evet ise hangi marka ampul tavsiye edersiniz.
    mercek olayını bende biliyorum işte olmazsa olmaz falan fiyatını da biliyorum o yüzden yardımcı olacak arkadaşlarım sadece soruma cevap verirlerse çok memnun olurum
    hepinize kazasız belasız sürüşler.

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Balastın Üstündeki Volt Aralıgı Nedir ? Tİtreme Balasttan Olur..

Açıkcası Bunların Hepsi Aynı Sadece Üstündeki Marka Degisik..
    Ha Alırsınız Mtec Philips İşler Degişir..
    O Çin İŞi Ucuz Dandik Xenonların İçinde En İYisi Monza

3. sezbatu

sezbatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam kardeşim tireme olayı balanslar değiştikten sonra düzeldi sıkıntım aydınlatmada arabanın kendi farlarını aramam dediğin philips'in sadece ampullerini alıp takabilirmiyim bir de fiyatı hakkında bilgin varmı ?
    Düzenleyen : sezbatu

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    carub alabilirsin ben kullandım set halindeydi, gayet güzel ama balastlarında sorun varsa bilemem,

Bu Sayfayı Paylaş