Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era Yolcu Hava Yastığı Nasıl Anlaşılır

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda arsinir tarafından 19 Mayıs 2014 tarihinde açılan konu

1. arsinir

arsinir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Murat Pala
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Arkadaşlar Merhaba,

İki hafta önce Hyundai Getz 1.5 VGT'mi sattım. Bagaj ve performans ihtiyacından dolayı Era 1.5 crdi Team modeli arıyorum. Ancak bir sorun var verilen ilanlarda çift havayastığı yani yolcu bölümünde de hava yastığı bulunduğunu iddia eden araç sahiplerinin torpido üzerine baktığımda herhangi bir Airbag işareti göremiyorum. Bazı araçlarda gördüğüm kadarıyla havayastığı göğüs üzerinde bir parça olarak belirgin bir şekilde görünüyor. Acaba yüksek modellerde parça şeklinde değil de gömülü müdür yoksa satıcıların sallaması mıdır? Bilgisi olan varsa rica ediyorum. Bu arada 2010-2011 model 70-90 bin km arası araç arıyorum. Bu modeller için 26500'e kadar çıkma niyetim var. Fiyat normal mi?

2. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Haya yastığı varsa dediğiniz gibi sağ üstte kapak olur. Eski yeni hepsi aynı. İnternetteki ilanlarda yazılanlara aldanmayın. Çoğu kişi olmayan donanımları var gibi gösteriyo. Bunların en yaygını, Adamın arabasında elektrikli direksiyon var EPS ilanda ESP var yazıyo. Bunun gibi. Kapak yoksa airbag yok

3. arsinir

arsinir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Murat Pala
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Cevabınız için teşekkürler.
    Bir de internette era modellerinin donanım özelliklerini içeren bir bilgi bulamadım. Bazı araçlar CRDİ VTG Team, bazıları CRDİ Team olarak geçiyor. bunlar arasında ne tür donanım farkı olduğunu çözemiyorum. Benim için yol bilgisayarı da önemli ama dediğiniz gibi internette yazılanlara da inanmak zor. Team'ların hepsinde yol bilgisayarı var mıdır acaba?

4. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Paketler arasında farklılıklar var. birinde olan özellik diğrerinde yok saçma bi sistem. Linkde açıklaması var. Hepsinden olsun derseniz select-style-expo platinyum paketlerini tercih edin

Yeni Hyundai Accent ERA - Araba Dergisi

arsinir bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş