2008 model EPS olmayan Era 1,5 CRDİ otoyolda 120-150 km arası hızlanmalardaçok hissedilençok rüzgarlı hava araçın yolda gezinmesine benzer durum oluyor. Direksiyon kutusu vetıkırdı burcundanolabilir? Şehir içerisinde EPS arızasına benzer direksiyon bir anlık sertleşiyor. Düzenleyen : H.SAHİN
Herhangi bir viyadükten falan geçtiysen sallaması çok normal...Direksiyonu sıkı tut o hızdayken araba kuş kadar hafif olduğu için rüzgar direnci ne kadarda iyi olsa yinede rüzgar her aracı etkiler
Devamlı söylüyorum bunu. Era beklenenin altında bir yol tutuş sunuyor hızlanma performansına karşı yol tutuşu zayıf dizellerin. 300-350tl verip 3 cm lik spor yay takmanız yada 16-17 inç lastik jant takmanız bu sorunu çok büyük oranda ortadan kaldırıyor.. Tabi bunlarında dezavantajları var.. Ama amacımız güvenli şekilde virajlara girebilmekse bunları öneririm..
Sayın, yasar34 Lastikler 3 günlük.. Belirtiğim hıza çıkında boşluk varmış hissi veriyor. Düzenleyen : H.SAHİN
era yolda bana güven vermiyor direksiyon hakimiyetini kaybedecek gibi oluyor ,bazen ön tekerleklerin havada olduğunu hissediyorum (120km hız dan sonra )-1.4 benzinli EPS li 2009 arabanın hafif olduğu için diye tahmin ediyorum ama opel astra da 2000 modelsürdüm herhalde aynı kilo dadırlar. Düzenleyen : tuncay2
gecenlerde 3 gün era dizel kullandım admireyle karsılastırdığımda yol tutusunu begenmedim gercekten 100 km hızla giderken yolda hafif egimli bişey olsun zıplamaya baslıo ve kesmio zıplamayıaynı yerden admireyle geciorum bir kere zıplıo ve kesio zıplamayı diğer yönleriyle hayran kaldım ama yol tutusa kötü not veriorum erada