2008 model era 15 disel aracıma kafama esti servise gittim ve bir yükleme olup olmadığını sordum.Servistekiler olduğunu hemen yükleyebileceklerini belittiler ne olduğunuı sorduğumda turbo güncellenmesi dedndi. Aracıma yüklettikten sonra turbonun devrini yavaşlattıkları için eskisi gibi kaçmıyo bu eraların hepsine yapılacak 2009 larda yüklenmiş geliyormuş turbo iyileştirilmesine gidilecekmiş ama hava civa geliyo bana eski halinede çeviremiyolar fabrikaya mail atmayı düşünüyorum acaba böle bişi yaşayan başka eracılarda varmıdır??
Sanırım bu konuyla ilgili pek bilgin yoktu.. Sen neden elletirsin turboya https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
servistekiler dedilerki sen getirmesen 15000 bakımda zaten biz yükleyecektik çünkü fabrikaya araçların bilgileri gidiyor yüklemezsek onlarda bize çıkışacaklar dediler ve gözümün önünde bikaç araca daha yüklediler
Yaptıkları birşey yok sadece turbonun basıncını düşürüyorlar.. Böyle daha iyi olmuş turbonuzun ömrü biraz daha uzun olacaktır..
Biryerden kazanmak için başka şeyden feragat etmek gerekli.. Çoğu dizel kullanıcısı bu durumdan şikayetçi ama yapacak birşey yok Hyundai kendisini sağlama alıyor.. Yarın öbür gün EPS gibi bir durum olursa turboda altından kalkamazlar..
bilmiyorum turbo iyleştirmesine gidicekler dediler ama sanmıyorum öyle bişi olursa hemen değiştirtirim
Bence yüzbin km yi geçecek şekilde ayarlıyorlar turboyu. ondan sonra arzıya yaptımı uğraş dur anasını satayım..