Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERA YA MANDO AMORTİSÖR

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda sempatik61 tarafından 19 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. sempatik61

sempatik61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracımı Aldım Alalı Önden Ses Geliyor, Servise Getirdim Rot Başını Değiştiler ve Sağ Ön Amortisör Yağ Kaçırıyor dediler. Değişmesi Gerektiğini Ücretinin 135 tl Olduğunu Söylediler...Google da Arattım Tesadüfen Bu siteyi buldum, Üye Olup Benim Gibi sorun yaşamış biri varmı diye baktım...İşte Ne olduysa Ondan sonra oldu , İki değerli dost edindim...Biri Amortisör Konusunda Neredeyse Uzman Olmuş Olan Suat Bey , Diğeride TRABZON JAPON ve KORE DÜNYASININ sahibi İlyas Bey...İlyas bey çok nadir bulunan MANDO Marka Amortisörü Trabzona Getiren ve Orjinal era amortisörüyle ile aynı fiyata bize sunan kişi...Benim Durumunda Olan ve Yana Yana Kaliteli Amortisör Arayanlar için Email Adresi : ilyas.hasanbasoglu@hotmail.com TEL : 462 3250362...

2. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Aman Üstadım, ustalık kım bız kım.
    Dunyada paylastıkca cogalan ıkı sey var; bırı sevgı, dıgerı bılgı. İnsallah bılgımız ıse yarar da bırılerı daha zaman harcamadan ısını gorur...
    (Cepten yazıyorum. Bazı karakterler cıkmadı, kusura bakmayın)

3. sempatik61

sempatik61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Üstadım verdiğin bilgiler sayesinde hem zaman kaybından hemde para kaybından kurtuldum...İçtenlikle Teşekkür ediyorum....

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  5. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Dostum dıger ıllerde nasıl bulunur bılmıyorum ama bahsı gecen ılyas bey'e sordugumda ısteyen olursa gonderırız demıstı. Yok o gondermezse ve sızde bulundugunuz yerde bulamazsanız, bız ne gune duruyoruz. Mumkun oldugunca yardımcı oluruz...

6. sempatik61

sempatik61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende Suat Bey Gibi , Elimden Geldiğince Seve Seve Yardımcı Olurum...

Bu Sayfayı Paylaş