Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era ya lastik

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda mdmrx tarafından 12 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    dün kumho bir lastik gördüm çok beğendim.. diş dzynını yani..
    sonra web den araştırdım, oldukça iyi bir marka ve türkiye de yükselen bir marka. yeni ithal arabalarda çok sayıda kumho ve hankook görebiliyoruz.

lafı şuraya getireceğim. era ların arkasının özellikle virajlarda savrulmasından şikayet eden arkadaşlara kumho-power ı tavsiye edebilirim. tabi ki kullanmadım sadece ebatlarına bakarsanız anlaşılır. bu model lastiklerinin genişliği numarasından 4-8 mm fazla..(eğer hata yoksa ve bu genişlik tamamen yere yapışıyor mu onuda bilmiyorum belki desen biraz dışarı doğru geniştir o yüzden mm si daha geniştir de yere yine 185 mm basıyordur-araştırmak lazım)

http://www.kumholastik.com/detaygo.asp?lastikid=8

yani era nın 185-65-r14 lastiğinin genişliği sitede yazdığına göre 189..4mm daha geniş..diğer numaralarına da bakın..hepsi az geniş..ama dğer modellerinde 185 no lu lastiğin genişliği 185 yazıyor..baktığım modellerden power serisi bu özelliğe sahip..yol tutuşuna faydası olacağı kesin..ama yakıt tüketimine nasıl etkisi olur bilemem, bu hamuruna bağlı..deseni şu anda kullandığımız pirelli p6000 e benziyor

p6000 de artık pirelli sayfasından kalkmış herhalde bitirdiler
    p6 ve p7 devam ediyor

Düzenleyen : mdx78

2. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar size yol tutuşu için bir lastik önereyim.ben 2 sene kullandım ve lastiği eskitemedim.lastik goodyear hidrogrip lastiği biraz pahalı ama gerçekten verdiğiniz parayı hakeden bi lastik.185x55x14 lastiğini 125ytlye almıştım.yağmurda kuru zeminde harikaa hatta kışın önlere kar lastği takıyordm goodyearıda önden çkartıp arkaya takıyordum.o derece yani

Düzenleyen : hundahaiyi

3. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Godyear Hydragrip gerçekten mükemmel bir lastiktir. Islak zeminde yol tutuşu çok ama çok iyidir.

Bu Sayfayı Paylaş