Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era ya amfi için kablo çelmek

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda hotrain tarafından 20 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. hotrain

hotrain Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese selam.. iyi forumlar efendim...

Erama amfi bağlıyacam...Bugün biraz baktım aküden iç kabine kablo çekecek bir yer bulamadımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

Amfi bağlatan,bağlayan arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevınırım.

En kötü matkapla delerek pozitif 4ga kabloyu kabine taşımak için yöntem sölerseniz çok sevınırım..

iyi günler...

2. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Buna gerek yok bende amfimin tesisatını kendim çekmiştim. Kafanızı diresiyonun altına getirin direksiyon milinin hemen üstünde siyah oval bir kapak göreceksiniz onu sökün oradan ana kabloların geçtiğini göreceksiniz, ufak bir tornavida hareketi ile delik açıp kabloyu oradan tel yardımı ile çıkartabilirsiniz..Sonrasında içeriyede kaput açma kolunun yanından nereye çekmek istiyorsanız eşiklerdeki plastiklerin klipslerini çıkardıktan sonra alttan yürütebilirsiniz..

Düzenleyen : Mustafa

3. hotrain

hotrain Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Mustafa kardeşim çok teşekkür ederim .Çok başarılı bir yöntem. Tekrar sağolasın cevap yazıdığın için

4. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Takıldığınız bir yer olursa şayet herdaim yardımcı olurum..

5. hotrain

hotrain Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Eyvallah kardeşim.Kargo cumartesi gelecek ozaman kadar kafamda planlıyorum.

peki şasi için nereyi öneririsin birde amfinin arka koltuğa vidalamanın bi zararı olmaz değil mi?

6. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Bence arka koltuğa vidalamayın zaten arka koltukların içleri boş gibi yani vidayı atınca büyük ihtimal ön taraftan batma yapacaktır. Onun yerine kabinin arkasına vidalayın(Kabinlimi olacak bilmiyorum)
    Şaseyide eğerki amfi bagaja gelicekse arka emniyet kemerinin bağlandığı vidaya yapabilirsiniz..
    Ben sol arka emniyet tokasının bağlı olduğu vidaya kendinden pullu kıstırma ile bağladım. Altta kalıyor hem görünmüyorda..

7. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kabinin arkasına monte etmek yerine bence koltuk arkasına mdf yaptırıp mdfye anfi montajını yapsanız daha iyi olur.

8. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Buda bir alternatif.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

9. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ancak anfi büyükse,bi arkadaşımın başına geldi koltuğun arkasını tamamen mdf yaptırdı koltuk yatarken komple 2+1 yatıyo:D ayrı ayrı yatmıyo:D ama anfi çok büyük değilse ben çok kullanışlı olur.Bagaj lazım oldğu zaaman sadece kabin alınabilr.Mustafa abi bu arada çok sıkı parçalar geçti elime:D boyutlar çok babacan olmasa atçam sanada boyut kojaman:D bi ara bi cd veriyim sana:D ama bu geçenkinden daha bomba

10. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    ne diyorsun Ceyhun :)
    Nerdesin hemen gelip alayım flash'a at cd ile uğraşma :)

11. hotrain

hotrain Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar..

Şasiyi bagaj file tutucusundan almayı düşünüyorum ama klasik olrak emniyet kemeri daha iyi gibi.

Amfi klasik boylarda malum bagaj lazım olunca koltukta monte olmasıbüyük avantaj.Olmadı sub. kutusu üstüne monte ederim.

Amfimde bas kumandasıda var , Kablolu bas kumandası için en uygun yer sizce neresi olur arkadaşlar?

12. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ehuheu abi şimdi dışarı çıkıyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif sonra bi ara full basslı şarkılarımla senide coştururumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

13. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Bas kumandası en güzel kültabağı bölümündeki ufak göz bence...
    Benim bas kumandam yok olsaydı kesin oraya koyardım..

14. hotrain

hotrain Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bass kumandası sığarsa bende orayı düşünmüştüm.Olursa oraya süper olacak.

Modum cumartesi kurarken foto da çekerim.İstersen ses sistemelrinde "eraya ses sistemi kurulumu" başlığı altında a dan z ye aşama aşama paylaşım yapabilirim.

15. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Valla aslında çok iyi olur detaylı fotolar ile olduktan sonra açıklama yapmaya bile gerek kalmaz fotolar zaten herşeyi anlatır.. Siz böyle birşeyi gerçekleştirin beraber yeni konu açıp sabitleyelim..
    Hatta beraber sizin içinde farklı öneriler sunabilelim.. Aklınıza takılanlar olduğunda sorabilirsiniz..

16. hotrain

hotrain Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tamamdır ozaman.Cumartesi detaylı resim çekmeye çalışacam.Keşke daha önce aklıma gelseydi ön kapı hop. ve teyp değiştirmiştim onlarıda eklerdik.Gerçi amfi tetikleme kablosu için çerçeve sökülecek zaten...Bende uzun zamandır ev ve araç elektroniği ile uğraşıyorum.Forumda yardımcı olmaya çalışırım..

Mustafa bey malumunuz teyp değişince direksiyon teyp kontrol çalışmıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

Bende ki ana ünite sony ,teybin 3.5 mm joystik kumanda girişi var.3.5mm stereo jack a direksiyon teyp kontrolü eşleştiremezmiyiz?

sony jostick kumandada seek volume mod zaten yeralıyor.En azından volume yada parça atlatma çalışsa super olacak.

Yada elden düşme joystick kumanda alıp entegresine adapte edebilirmiyiz ?

17. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Direksiyon kumandası kablolumu kablosuzmu bilmiyorum eğerki kablolu ise eşleştirmek kolay olacaktır.Ayrıca ben tetiklemeyi teypten çekmedim malum tıkırtı yapması canımı sıkardı o yüzden tetiklemeyi çek bırak fiş ile bağladım ve kaput açma kolunun hizasına monteledim. İstediğim zaman açıyorum genelde bagaj full olduğunda açmıyorumki bass'a deyip yırtmasın diye..

18. hotrain

hotrain Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Direksiyon kumandası kablolu ama hangi soket bilmiyorum..Amfiye anahtar yapmanız güzel olmuş,dediğiniz gibi istediğinizde amfi kapatır önlerle idare edilir..

Yardım için tekrar teşekür ediyorum.Aslında şu an arabamda amfi var elektriği çkmaktan aldım idareten.Ovalleri rahat beliyecek amperi fazlasıyla çekiyor zaten.Bakalım amfi ve kablolar gelsin ...Heyecanla cumartesiyi bekliyorum..

amfi yi digiline 1009 5 kanal aldım.

<t></t><t></t><t></t><t></t><t></t><t></t><table style="width: 690px; height: 1147px;" id="product_deion" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><t><tr></tr><tr><td height="15">
    </td></tr> <tr>
    <td align="center">
    <t></t><t></t><t></t><t></t><t></t><t></t><table style="width: 539px; height: 1035px;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <t><tr>
    <td align="left">[​IMG]</td>
    </tr>
    <tr>
    <td align="center">

<div align="center">
    <div align="center">
    <div style="text-align: center; margin: 0cm 0cm 0pt;" align="center">
    <div style="text-align: center; margin: 0cm 0cm 0pt;" align="center">
    <div style="text-align: center;" has="2">
    <div has="2" align="center">

<div style="text-align: center; margin: 0cm 0cm 0pt;" has="2" align="center">

<div style="text-align: center;">

<div align="center">
    <div align="center">DIGILINE
    DGA-1009 4+1 OTO ANFİSİ

<div align="center">1200W MAX. 4X80W +
    240W RMS
    <div align="center">
    <div align="center">5.ÇIKIŞI BASS İÇİNDİR
    <div align="center">(BAS KANALI 2 OHM
    STABİL)
    <div align="center">UZAKTAN KABLOLU BAS
    KONTROL DÜĞMEL </td></tr></t></table></td></tr></t></table>
    (şu an bagajda 6 senelık roadson 4 kanal bişi var.)

önlerde kicker component takılı.2 adet piooner era orjınale taktım.2 adet oval kutuda.

2 adet canon tweether ve 2 adet kabin piezo

elimde sub olarak
    PIONEER TS-304F . 30 CM . ve jbl cs 1000

Bu Sayfayı Paylaş