19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era uyumlu paspas

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda MehmetOsmanoğlu tarafından 4 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Selamlar,

Arkadaşlar gelen yağmurlar ve kapıdaki kış nedeniyle aracıma acil olarak kauçuk paspas almam gerekiyor... Forumdan bir arkadaş pufinin era için özel paspasını almış ve fotoğraflarını paylaşmış.. Ben de tam o paspastan sipariş verecektim ki, bana rengi çok koyu geldi ve sipariş vermekten vazgeçtim... Neredeyse siyaha yakın bir renk...

Şimdi sizlerden ricam aracın iç döşeme rengine yakışacak koyu olmayan gri ve ebat olarak uyumlu bir paspası nereden bulurum... Yakın zamanda alıp kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim...

Saygılar...

2. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende arıyorum ama pufinin paspası tam uyumlu değil bildiğim kadarıyla. aslında halıfleks kesme olayı varmış yapan yer bulsam ondan yaptırıp üzerine paspas koycam. yoksa kışın beyaz zemin çok kötü olcak

3. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aslında birçok paspasa göre ebat olarak en uygun olanı pufi sanırım... Ufak tefek bir iki kesme işlemiyle rahat bir şekilde kullanılacağını duydum... Ama gri diye verdikleri renk çok kötü... Kirli siyah gibi duruyor...

Aracınızın döşeme rengi koyu bir renkse düşünebilirsiniz..

4. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    serviste orjinal paspas satılıyor 150 tl ye aldım kimsede görmedim daha bendeki paspaslardan ya daha pek bilinmiyor yada fiyat pahalı olunca rağbet görmüyor fakat orjinal aksesuarı sonuçta görünce başka hiç bir paspasa kesinlikle bakmazsınız ayrıca altı cırtcırtlı kesinlikle kayma sorunada yok. bir önceki eramda puffy kullanıyordum sözde era için üretilmesine rağmen arka tarfta ve şöför tarafında uyumsuzluk vardı kesmek zorunda kalmıştım. 2007 kasımda 80 tl idi o paspasta yardımcı olmuştur umarım.

5. eyp

eyp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    89
    Ad Soyad:
    yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arkadaşım ben aldım kullanıyorum pufi marka.rengide gri.koyusunu açığını bilmem.bence olması gerektiği gibi.renginden ziyade işlevini yerine getirmesi önemli bence.önler uyuyo.arkalar bazen kayıyo.onlarıda hemen düzeltiyorum.karar senin

6. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    servisten orijinal kauçuk almıştım... hyundaimarka.. benim arabada halı paspas vardı ilk aldığımda.. 30 tl.ye aldım.. kullanıyorum ve çok memnunum astrası olan arkadaş bana da alsak ya diyor.. sağlam öyle dandikten değil kauçuğu..

7. kendimce

kendimce Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai sitesinde aksesuarlar bölümünde kauçuk paspaslar var 43-44 TL acaba bu paspaslardan alanlar varmı arka taraf iki parçamı arka ortadaki şaft kısmını örtüyormu. resimler olan varmı

8. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Era nın orjinal paspasları sanki
    uydurma gibi hem küçük hemde tabanı düzgün kaplamıyor. Taban döşemesi
    hemen kirleniyor. Arabayı yeni aldığım zaman 12 tl ye 2,40 m2 halıflex aldım. Tabanın
    şekline göre güzelce kestim. Bence hem iyi hemde ucuza oldu. Temizlik yaparken yerlerinden çıkarıyorum taban pırıl pırıl. Sadece paspasların kenarlarından taşan tozları çektiriyorum o kadar..... Tavsiye
    ederim. Biraz sonra resimleri koyacağım.....

9. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
  10. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yunus bey
    halıflex paspasınız kayıyormu
    kullanışlımı

11. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Benim ayağımın altındaki binip indikçe 2-3 cm kayıyor ancak hiçbir şeye zararı yok.........( Zannedilmesin ki ayağımın altında hiç durmuyo) ...............3-5 günde bir ucundan tutup geriye çekiyorum o kadar. Orjinal paspaslarını kullanmıyorum. Kullanmamda bunlar daha kullanışlı. Arabanın döşemesi tertemiz kalıyor......

12. dandik paspas almayın misal bn aldım realden verdiğiniz paraya yazık olur altınızdan jayıyor üstelik ince sanki hemen yırtılacakmış gibihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
    Düzenleyen : Doganyanmis

13. omer70

omer70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya bildigimiz halı filexten kesilmiş onu almaya gerek yokki o güşneşte toz kaldırır en iyisi karton ben hepsine göre karton kesiyorum kirlendimi atıyorum cok iyi oluyor hemde para vermeden :D

14. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    doğan o aldığın malzemeye bağlı bende makromarketten almıştım 12 tl ye hem altı tırtıklı hem kalın geniş ve koku yapmıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

15. bnmkisi için abi gecerli değil di o ne malzeme var nede baska birsey maksat paspas diye gecsin.:)))

16. omer70

omer70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sizde en iyisi benim gibi karton kullanın paspaslar hiç eskimiyor patmıyor sadece yagmurlu havada şöför magline iki adet üst üste koyun orası fren debriaj cok yırtılıyor

Bu Sayfayı Paylaş