Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era usb mp3 çalma sırasını öğrendim

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda hyundai_engine tarafından 28 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. hyundai_engine

hyundai_engine Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar, daha önceden bu konu açılmıştı sanırım..ama cevabını bulamamıştık..
    flash diske kopyaladığınız mp3 dosyalarını, era'nın usb girişine takıp dinlediğinizde parçaları kafasına göre sıralıyordu ve bilmiyorduk neye göre sıraladığını..dün yaptığım araştırmada olayı çözdüm...era usb mp3 çalar, mp3leri oluşturma tarihine göre sıralıyor ve o sıraya göre çalıyor..yani flash diske kopyalama sırasına göre yapıyor..peki mp3lerinizi istediğiniz sıraya göre dinlemek için ne yapmak gerekiyor.

1) flash diski biçimlendirin
    2) bilgisayarınızda diyelim ki 20 tane mp3 dosyası var.. Hangi sıraya göre dinlemek istiyorsanız, sırasıyla ilgili mp3 dosyasını flash diske kopyalayın...ama bunu tek tek yapın.
    örn/ a.mp3, m.mp3, c.mp3 dosyaları var...ilk sırada m.mp3 dosyasının çalmasını istiyorsanız, m.mp3 dosyasını flash diske kopyalayın..sonraki sırada a.mp3 dosyasının çalmasını istiyorsanız, a.mp3 dosyasını flash diske kopyalayın ve bu sırayla devam edin ta ki tüm istediğiniz mp3 dosyalarını flash diskinize atana kadar...

NOT: bu işlemi yapmak için, dosyaların hepsini seçip, flash diske atmayın.kafasına göre sıralar yoksa

Düzenleyen : hyundai_engine

2. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    paylaşım için teşekkürler

3. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    ben aracımda transmitter kullanıyorum bende anlayamıyordum nasıl sıraya koyduğunu galiba aynı mantık teşekkürler

4. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    paylaşım için teşekürler

Bu Sayfayı Paylaş