Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era turbo

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda kartal42 tarafından 30 Mart 2012 tarihinde açılan konu

1. kartal42

kartal42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2008 crdi eram var..1 hafta önce aracın turbosu öttüğü için garantiden turbo değişti..ama şu an aynı ses yine var..1 haftada turbo aynı sesi yaparmı ..servis 2. bir değişim yaparmı..serviste bana garantiden takılan turboların revizyonlu olduğunu sıfır olmadığını söylediler...bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

2. saffetustun

saffetustun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    olurmu öyle şey,serviste ambalajın sıfır ürün takılır.Eğer ki tamir görmüş çıkma bir ürünü garantiden takıyoruz diye taktılarsa ve sizde bunu kabul ettiyseniz çok büyük hata yapmışsınız....servis böyle bişey yaparsa yetki belgeleri ellerinden alınır.

en büyük hata sizin böyle bir şeyi kabul etmenizdir.

tekrar değiştirmek zorundalar hatta çıkma parça taktıklarını şikayet etmenizi tavsiye ederim.şikayetvar.coma veya bimere yazabilirsin...

her ne olursa olsun motor bile garantiden değişse sıfırı ile değişir.

garantiden değişen parça çıkma ve tamir görmüş parçalardır sözü sizce mantıklımı?
    Düzenleyen : saffetustun

3. kartal42

kartal42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    servise gittim bu gün bi yanlış anlama olduğunu ve turbonun sıfırını taktıklarını söylediler.ama araçta hafifte olsa bir ıslık sesi değil..özellikle 2 den 3 e atarken..bu sesinde normal olduğunu söylediler...inşallah başka bir sıkıntı yoktur..bu ses her turbolu araçta olurmu ayrıca..

4. kartal42

kartal42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar her turbolu araçtan azda olsa turbo sesi gelirmi(ıslığa benzer)..dizel erası olan arkadaşlar deneyimlerini yazar yardımcı olurlarsa sevinirim

5. Fgocmen

Fgocmen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    390
    Ad Soyad:
    Fatih GÖÇMEN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Nasıl Normal Oldugunu Söyleyebiliyorlar Kendı Sahsı Lullandıgım Erada Kesınlıkle Oylebir Ses yok sirkette daha önce getz kullanıyordum 3 kere turbo değişti sonra arabayı benden aldılar era verdiler aynı ıslık sesı gitgide çoğaldı ve sonunda patladı. Onuda alıp c3 verdiler :) hatta Telefonda Sesi var

http://www.file-upload.net/download-4231614/01.-ses-klibi.wav.html

Düzenleyen : CyberX-TR

6. kartal42

kartal42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    genelde sesi 2 den 3 e çekerken azda olsa duyuyorum..servis sıfır turbo taktı 1 hafta oldu..bende anlamadım..1 haftada turboyu bozacak değiliz:))

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Gelmesi Gerekir Çünkü İçinde Türbin Var Ve Kaç Bin Devirle Dönüyor. Çok İnce Bir Sesi Vardır.

8. kartal42

kartal42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende öyle düşünüyorum..sıfır turbo takılan sonuçta..çokta dinlememek gerekiyo galiba:))

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Starexin Orjinalinde Kocaman Turbo Var Sadece O Ses İçin Bile Bu Aracı Kullanırım İnsanı Gaza Getiriyor :)

Buda Eranın Turbosu

Düzenleyen : Ersin

10. kartal42

kartal42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya turbo biraz pahalı olunca insan hassas oluyor..yoksa ben yeni değiştirdim garantiden turboyu. sadece sesten rahatsızdım.ses çok barizdi benim araçta...yoksa çekiş yakıt çok iyi idi..yakıt olarak şehir içi 5.1 leri çok rahat görüyorum şehir içi..sadece ses rahatsız etmişti beni.

Bu Sayfayı Paylaş