Hayirli ramazanlar ustalarim Allah kabul etsin... benim 2011 model dizel erada 3 ay once titresim meydana geldi .ustalar motor takoz plastikleri kirilmis degismesi lazim dediler. Tamam degistirin dedim... olay ondan sonra patlak verdi titresim daha da artti .800 devirlerde titreme artiyor salliyor arabayi 1000 devirde yok ... ustaya tekrar götürdüm...2 ay kullan yerine oturur dedi....duzelme olmadi ...malum korona var birakamiyoruz bu ara ... yan sanayi takoz olsa bile bu kadar titresim fazla geldi... sebeb sadece takoz mu sizce
2 ay kullan oturur diyen ustalar nasıl da buluyorlar bu lafları ! maalesef hyundai için yan sanayi takoz alanların kimse randıman alamadı. orjinalleri de oldukça pahalı. ama önce ustaya bir hesap sorun bakalım.
Araç kaç km de peki ve yağ değişim aralığınız kaç km ve hangi yağı kullanıyorsunuz? Yüksek devirde de titreşim pek hissedilmez ama ses artımı var mı acaba
Benimde aklıma motor kulakları geldi açıkcası.. 2006 getzimde de aynı sorun yeni baş gösterdi korona muhabbetlerinden sonra götürüp değiştiricem zaten titreşim vardı şimdi ses yapmaya başladı aracı kaldırırken falan. Baya da maliyetli olcak gibi duruyor.