arkadaşlar 2009 eramın teybine usb yi taktığımda bazı şarkılar duruyor 8-10 saniye sonra tekrar çalışıyor bazı usblerde de kaldığı şarkılardan değil ilk şarkıdan başlıyor sorun nedir acaba
Aynı sorun bendede var hatta geçen seyir esnasında teyp kapattı kendini pwr düğmesine basıyorum açılmıyor ertesi gün baktım sorun yok çalışıyor
ya bilgisayarda düzgün çalan şarkı teypte yarıya geldiğinde bozuluyor cayk cuyk garç gurç ondan sonra takılıyor resetliyor ve farklı flash belleklerde hafıza kartlarında da aynı sorun
Abi sorun yok degil sorun var malesef. Teybinin lehimleri gevşemis o yuzden kapanıyo. Bizim eralarin teyplerinde 2 tane kronik sorun var. Birisi ses keser ses cızırtı yapar ozaman ses cikisindaki lehinlerde gevseme vardir Bir digeride elekterik keser ozamanda elektrik cikisindaki lehimler gevsemistir. Musait oldugunda şu benim videomu izle Burda detaylica anlattim abi. Biran once mudahale et yoksa yeni teyp almak zorunda kalirsin
Abi senin sorununda flaslarin boyutlari ve flas bellegin format biciminden alakali. Flas belleği bicimlendir ve fat32 formatinda bicimlendir. Flas bellek 8 gb üstü olmasin.
Eğer bâzı şarkılarda yapıyor ise sarkı kalitesi 160 kbps üstünü çalmaz mp3 converter indirip çevirin 160 kbps ve altına indirin çalıyor Takılmadan teyibin lehim olayından haberim yok flash bellekte bâzı şarkılarda kapanıp açılma olayı şarkı kalitesinden 160 kbps üstü çalmaz convert keerby mp3 converterle yapıyorum googleplayde var..
zaten teyp elektrik kesiyorsa yani durduk yere kapanıp açılmıyorsa lehimlerde sorun olmuş oluyo. veya diğer bir konuda sesi 20 ye kadar açtığınızda sesi bozuyor cazır cuzur ötüyor ve bunu arada bir yapıyorsa yine lehimlerle igili sorun vardır. ama şarkıları çalarken usb hatası veriyor veya şarkı kesilip sonra kaldığı yerden yada listenin en başından başlıyorsa yazılımsal sorun vardır
Bide bagaj kapağında bulunan 2 hoparlör açık vaziyette malum aile olunca bebek arabası fln bagaj dolunca burdaki lehimler koptu acaba bunlar için muhafaza kullanan varmı arkadaşlar yada başka çözüm bulan