Sabah arabayı çalıştırdım teyp direk usb den çalması gerekiyordu baktım radyo çalıyor. Neyse dedim usb ye geçelim mode tuşundan usb ye geldiğimde EROR 02 ve EROR04 yazdı. Acaba flash diskte mi sorun var diye başka bir flash disk taktım sorun hala devam ediyor. Neden olabilir? Çözümü nedir?
Radyo ve cd okuyucu çalışıyor ama usb girişinden olacağını sanmıyorum öyle olsa hiç okumaması gerekmez mi yada takıp çıkarırken bozulmuş olabilir diycem ama üzerinde hep sabit duran usb tak-çıkar da yapmadım<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
Arkadaşım aynı error04 bendede oldu kafayı yedim ama çözdüm, 1. teybin usb girişindeki yere iyi bak iğne ucuyla içindeki 2 tane tırnak var onlar içeri doğru eğilmiş olabilir biraz kaldır, 2. bu adresden http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/ bu programı indir flashına bu programla hard format at sorunun çözülür inşallah. Bende çok uğraştım en son bu iki işlemi aynı anda yaptım çözüldü.