eranın teybinde saat yok üzerinde ayrıdır eranın saati. onun yanında 2 düğme var biri saat biri dakika ayarını yapıyor...
saat yokta seçim tuşuna baınca ekrana bir zaman çıkıyor. teybin açık kaldığı zamanmı veya başka bir zamanmı anlamadım. saat:dakika:saniye formatında
trt frekansı aktifken çıkıyor benimkinde.bir ara baktım uğraşacak vaktim yoktu kaldı öyle.trt frekansındayken ayarlanacağını düşünüyorum.ayarlamayı becerebilirsem buraya yazarım nasıl yaptığımı.
Hayır trafik anonstayken değil. Sağ taraftaki DISPLAY tuşuna basınca çıkıyor tekrar basınca gidiyor.Ama ayarlayamadım bi türlü.
DISP diye bir tuş var yani display, birkaç kez basın, her basışta farklı bilgiler gelir. misal: çalan parçanın kalan süresi, radyonun özel mesajı ve saat tarih bilgisi gibi. ama her radyo kanalında çıkmaz.
Valla anladığım kadarıyla tam zamanlı bir saat çalışıyor,yani TRIP tuşunun kilometre sayacı gibi çalıştığı süreyi mi ölçüyor diye düşündüm ama öyle olsa arabayı yeni çalıştırdığımda da sürenin sıfırdan başlaması gerekirdi.