herkeze merabalar.. sıkıntım şu bugun araca bindim dedeme gidip geldim teybi açtım evin önüne geldim dizel oldğundan hemen stop etmedm 1 dk rölantide çalstıktan sonra stop etmeden teybi kapadım ekran kayboldu cıvvvvvvvvvv diye ilginç bi ses çıkardı anlam veremedim daha sonra stop edip teybi açtım kapadım bi sıkıntı yok normall tekrar marş bastım çalısrken açıp kapadım tekrar aynı cıvvvvv diye ilginç bi ses çıkarıyor acaba neden yapıyodur içinde cd,usb bellek falan takılı değil
fan sesi değil tam olarak sesi tarif edemedim sanrım.. teyp filtre devresinde ne gibi sorn olabilr abi
bende zaten flitre devresinde olabilir dedim kesin bundandır diyemem sesi duymak lazım motor sesini almaması için kimi teyp lerde flitre vardır kaatırken yapıyorsa sanki kondansatör boşalması gibi bi durumda olabilir daha teknik arkadaşlar emin net sonuçlar verebilir
hyundaı kaynak arayabilirsiniz bagaj kısmında hopörler varsa onların bağlantıları temas ediyor dur ondan yapar..ama yinede bakmak lazım
Arkadaş hala aynı sıkıntın devam ediyor mu? bilmem ama aynı sorun benim aracımda da var bende bunu çözmek için resetleme amaçlı radyonun sigortasını söktüm şimdi anahtardan merkezi kilitede de müdahele edemiyorum. sorun çözdü isen banada yardımcı olursan sevinirim.
2010 era double usb li teyp var benimkindede aynı sorun var tamirciye götürdüm ve hiç arızası yok diye bana geri verdi.teybi taktım sahiden düzelmişti fakat ertesi gün yine yapmaya basladı.okadar ilginç bir seski bu uzaklaşan füze gibi bir ses.tarifi çok zor... çözüm bulan varsa bi yardımcı olabilirmi?sadece kapatıp açarken yapıyor