arkadaşlar aracımdaki kaset çaların yerine cd çalar taktırmak istiyorum bursada bu işleri yapan biriyle konuştum ön konsolun komple sökülmesi gerektiğini söylediler bütün konsolun torpidonun sökülmesine gerek var mı? yorumlarınızı bekliyorum
tabı sokulup monte edılmelı sahınler gıbı elımızı arkaya sokup teypı ıterek cıkartamıyoruz tabı bunu cok ıyı bır ustaya yaptırmalısın aksı halde konsola zarar verebılıyorlar
ıyı ustaysa cok basıt 30 dak yapıyorlar ınce tornavıda ya bez baglıyo sag solu cızmemek ıcın 25 tyl verdım super de yaptı usta
ben söktüm sadece şu parça çıkıyor tabi bu işi ii bi usta yapmazsa iz kalıyor bunu söktükten sonra içerde vidalı halde duran teybi de söküyoruztabi bu anlattığım olay 2006 select modeli için diğer yıllarınteypleri farklı olabilir Düzenleyen : kicker
ha bıde orjınal teybın yerıne baska bır teyp takınca oturmuyor haberın olsun ben aynı sorunu yasadım hatta oyle bır konu acmıstım bılgın olsun orjınal teyb bıraz kucuk yenı teyb tam oturmadı resımlerı de vardı hatta
dert etme sadece o saatin olduğu konsol sökülüo ben 15 tyaşındayım arabamızda mp3 çalar vardı ben kendim söktüm xetec dvd navigasyon taktım