Arkadaşlar arabamda aldığımdan beri olan bir sorun uzun süredir tekrarlamadığı için unutmuştum , bugun gene oldu ve benden başka yaşayan var mı merak ettim Aracımda ortalama 1-1,5 ayda bir defa herhangi bir şeyden bağımısız olarak olan bir sorun Arabanın kontağını ilk turu cevirdiğimde teyp acılıyor daha sonra çalıştırma için son turu cevirdiğimde kontak çevrili olduğu sürece aksesuvarlar teyp de dahil doğal olarak kapanıyor ama sorun bunda sonra başlıyor ilk turda çalışan teyp araç çalıştıktan sonra kapanıp bi daha acılmıyor sanki teybe elektrik gelmiyor Sorunun çözümü kontağı kapatıp tekrar açmakla çözülüyor. Kontağı kapatıp tekrar acıtığımda ilk seferde ve normal de de açık olan teyp hala çalışmıyor aracı tekrar çalıştırınca teyp geliyor Enterasan devam etse servise götürecem bakın çalışmıyor diyecem ama devam etmiyor bir dafa oluyor 1-5 ay sonra bidaha Böyle birşey başka yaşayan varmı yada fikri olan arkadaşlar var mı ??? Düzenleyen : emre027
Valla benim başıma gelmedi ama benim de farlarla ilgil benzer sorunum var farları açtığınızda sağdaki zaman zaman yanmıyor bende foto mak. ile videoya çektim. 20 denemede 14 ünde yanmadı ya da önce isteksizce kırptı sonra yandı. buda %50 nin üzerinde bir olumsuz arıza. İşim düşünce göstereceğim servise. Aynı şekilde videoya çekip serviste gösterin her zaman yapmayan şeyi başka türlü kanıtlamak mümkün değil.
Hocam senin ki daha kötüymüş yaa https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
ben 20 gündür kullanıyorum ama öyle bir sorunla karşılaşmadım.böyle bir sorun yaşarsam ya da yaşayan birinden duyarsam hemen yazarım.
mekanik bir sorun olduğu ortada.kontak kısmı sökülüp incelenmesi gerekiyor.direksiyon üstüplastik ,vidaları gevşetilerek sökülüp bakılmalı.benimde bagaj lambasında böyle canı istemediğinde yanmama sorunu vardı. sonraswitchini yağlamıştım. sorun çözülmüştü.
Ben şimdiye kadar yaşamadım böyle bişey ama sigorta kutusundaki sigortaların bağlantı noktalarında oksitlenme olabilir diye düşünüyorum.İnşallah ciddi bir problem yaşamazsınız.
arkadaşlar teyp ile ben yaşadım aynı problemi usb tanımıyordu kapanıp açılmıyordu servise götürdüğümde söktüler beyninde problem varmış istanbula yollayıp tamir ettiler daha problem yaşamadım
Aynı problem bende de oluyor ara ara. Teybin sadece aydınlatma ışıkları yanıyor. Arabayı sağa çekip kapatıp çalıştırıyorum. Geliyor. 2 defa başıma geldi. Var mı bir çözüm? Bunu servise ispatlamam da zor.