Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era Team de tuhaf bir sorunum var

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda AhTeke tarafından 20 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. AhTeke

AhTeke Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar 1 hafta önce kadar önce arabada cd dinlerken birden bire kendiliginden radyoya geçti ve bir daha cd ye geçmiyor ayrıca cd yi de geri vermiyor.şuan cd teybin içinde fakat dışarı vermiyor sadece radyo çalıyor teybde.nasıl bir çözümü var servisemi gitmek lazım

2. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON

Eğer araban 2 yıldan küçükse teknik servise git yapmak zorundalar ya da değişiyorlar.. Ama 2 yaşından büyüksearacının teyp kitapçığında yazılı olan elektronikçiye git... Benimde CD yi takıyorum.. Sürekli ERROR 5 hatası verip CD yi geri atıyordu..CD okuyucu beyni bozulmuş. Sipariş verdi yetkili elektrikçi çarşambayagelcekmiş..
    Düzenleyen : jarrah87

3. salihpetek

salihpetek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    cd çıkartma tuşuna çıkartana kadar basılı tut bndede öyle olmuştu ödediğim gbi yapmıştım olmuştu hemen dene çıkana kadar basılı tut cevabını bekliyorum

4. safeguard

safeguard Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bi kere benim de başıma gelmişti. Bozuldu sandım. Sonradan arkadaşımın CD'yi aldığını öğrendim. Yani demek istediğim içinde CD yokmuş. Sen de yeni bir CD takarak dene. Denemekte fayda var...

Bu Sayfayı Paylaş