Arkadaşlar Öncelikle Piyasada Birçok Era Var Fakat Km'leri Çok Yüksek Veya Düşük Olanlar İse Düşürülmüş Bir Araçtan Beklentim İse Güvenlikle İlgili Abs - Donanım İle İlgili 4 Cam Otomatiği Ve Klima Ve Sadece Biraz Konfor Ve Kesinlikle Dizel Gaziantep Ve Çevresinde Bildiğiniz Tavsiye Edebileceğiniz Bir Era Varmıdır.
Emre bey arkadaş Tanışma Bölümü'nde kendisini Tanıttı ve tavsiye edebileceğiniz araç varmı Demiş mesajın neresi yanlış anlayamadım Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben dizel matrix kullanıyorum tipi herkese hoş gelmiyor fakat çok rahat bir araç era ile aynı motor var diye okumuştum ve ben memnunum ama yazılım yapıldı Serdar bey Tarafından bir depo 55lt yakıt ile yazın 950 km şehir içi kullanıyorum şehir dışında ise 800 km kullandım yarım depo yaktım Sent from my iPhone using Tapatalk
Forumda 2. El satış bölümünde bir arama yapın. Satanlar vardı. 28 binliraya temiz Era bulunur km si oynanmamış. Benzinli Eralarda cok iyidir aslında neden benzinli düşünmüyorsun.
Emre Kardeşim İlk Mesajım Her Forumda Tanışma Bölümü Olmuştur Forum Kurallarına Uyarım @cenkerdemir Kardeşim Çok Teşekkür Ederim Start Era Buldum İşlemleri Bitirdim 120 Binde Servis Bakımlı 1 Parça Boyalı 26500 Fiyat Nasıl Sizce iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hocam ben fiyat konusundan anlamam bana göre aracın fiyatını sahibi belirler piyasa fiyatı şuymuş falan beni bağlamıyor ben eski kafalıyım şimdiden hayırlı olsun Sent from my iPhone using Tapatalk
En tutulan team modelidir start lar en son geliyor start lar team lere bos iyice arastir taksicilere sor bilgi versin sana