Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era Tablet Montajı Görüşleriniz..

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda remixland tarafından 9 Mart 2016 tarihinde açılan konu

1. remixland

remixland Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Recep BAYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Çok kıymetli arkadaşlarım. Malumunuz günümüz yeni model araçlarda daha canlı daha geniş ekranlı teypler kullanılmaktadır. Ne yazık ki bizim araçlarımız bu noktada biraz demode kalıyor.

Bu noktada ( forumda çok araştırmama rağmen bulamadım ) bazı arkadaşlar araçlarına tableti montajlayıp araçla uyumlu hale getiriyorlar. Görünüşte basit bir devre gibi dursa da uğraştıracağa benziyor. Youtube ve bazı sitelere araştırdığımda bu işi yapanlar mevcut. Ancak benim aracım 2008 olduğundan teyibim tek yuvadır. Bu sebepten aux ve usb girişim olmayıp nasıl çalıştıracağımı tam çözemedim.

linkteki arkadaş bu işi gayet güzel anlatmış. ( diğer videolarından malzemeleri nasıl ve nereden temin ettiğini söylemiş )

Ben birde sizlerin görüşünü almak istedim. Yapan varsa ne gibi problemlerle karşılaştı yapan yoksa;böyle bir sistemin ne gibi artıları ve eksileri olabilir. ( Neticede akıl akıldan üstündür )

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,984
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. remixland

remixland Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Recep BAYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Hocam bir cok yeri inceledim dogrusu.en temizi kablosuz bluetooth ile yapilan islem. Sarj sorunuda olmuyor. Ama bunun icin teyibin usb ve aux girisi onemli rol oynuyor. Ancak bende aux ve usb yok bundan dolayi danismak istedim
    Ayrica yaptiranlar performansli kullaniyor mu. Cok merak ettim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş