Merhaba arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum öncelikle yardım edebilecek kişilere şimdiden teşekkür ederim..2010 model hyundai era m var torpidonun sol alt kısmından su almaya başladı araç.. her tarafına baktım çıkış noktası orası gibi duruyor suyun akmaya başladığı kısmında hafif çamurumsu yada pas gibi bir sıvı akmış ama yolcu paspasının altı ve sağ arka koltuğun altında biriken su ise temiz gibi duruyor..birçok kişiye nedenini sordum en az 10-15 ihtimal arası birşeyden bahsediyor daha önce benzer bir sorunla karşılaşan olduysa yardım edermi bana..
Ön cam altındaki plastik aksamın altında ızgara var.Onun etrafını silikonlarsanız sornunuz çözülecektir.Sag taraftakini yapmanız yeterli.
evet sıfır almıştım aslında yazı uzun olmasın diye belirtmediğim bazı şeyler var konuya çok hakim değilim oyüzden bildiğim kadar yazayım..araç bir ay kadar önce su eksiltmeye başlamıştı bende çok anlamadığımdan su haznesine su doldurup durdum çünkü 20-30 km de bir su bitiyordu..sorun radyatör kapağındanmış orjinalini taktı tamirci sorun düzeldi fakat bu süre zarfında ben su haznesine taşana kadar su doldurup durdum benim su haznesinde nereye kadar su doldurduğum belli olmuyor bende taşana kadar doldurdum acaba bu sırada bazı şeylere zararmı verdim
kalorifer hortum bağlantılarında basınçtan olabilir tam bilemiyorum sizin araçtan kullanmadım düşük bi ihtimal ama yağmurlu havalarda yada aracı yıkayınca oluyormu araç çalışıncamı oluyor bunu tespit etmek lazım özellikle aracı kullanınca oluyorsa kalorifer bağlantılarından olabilir bi arkadaş ön camdan bahsetmiş
Radyatörün su haznesine taşırana. Kadar koymanıza gerek yok f ile l harflerinin ortasında olması lazım. Fazlasını koyarsanız o suyu tahliye hortumundan dışarı atacaktır fazla geldiği için. Sony Xperia cihazindan gönderildi
Torpidonun altında ıslaklık var ise taban halısında muhtemelen kalorifere giriş hortumlarından su sızdırıyordur.pas pası kaldırın iyice girin oraya,taban halısını hafif kıvırın bi fener ile gözlem yapın bağlantı noktalarını.kolay gelsin Sony Xperia cihazindan gönderildi
Söküp temizlerseniz sizin için daha iyi olur.sıcak basınclı su ile su tutturun veya kendiniz temizleyin. Sony Xperia cihazindan gönderildi
Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana.inşallah en kısa zamanda probleminizi çözersiniz Sony Xperia cihazindan gönderildi