Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim, ötv indiriminden hemen önce kısmet oldu Hyundai Accent Era Expo Start marka fümerenk araç satın aldık, ama birazda aceleye geldiği için bayiyle ben bizzat görüşemedim,aracı babam teslim aldı, ben kapı kollarının ve yan aynaların boyasız olacağını biliyordum ama, yan çıtalarda gövde rengi değilmiş, aracı henüz görme imkanım olmadı .resimlerden gördüğüme göre çok hoş durmuyor bu şekilde, Bayi boyarız ama ilerde boyası atar demiş, Daha önce boyatan varmı aramızda, Boya atması söz konusu oluyormu? Birde maliyeti ne olur fikir verirseniz mutlu olurum, fikir vermesi açısından resimleride ekliyorum
Birader hiç boyatma daha iyi olur, çünkü bendeki boyalı ,bizde dengesiz çok yandaki araçlardan kapı açarken elinin oranı olmayan birileri kapı açarken vurdukları yerler benek benek çatladı. O da çok kötü gözüküyor, birde insanın morali bozuluyor tabi.Zaten adı üstünde kapı koruma çıtası yani süs değil. Artık gerisi size kalmış...
Piyasada gördüğüm araçların çoğu boyalı, bende zaten aracı daha göremedim,garajda beni bekliyor, görünce tekrar değerlendiricem o konuyu memlekete varır varmaz görsel anlamda biraz iyileştirme yapmak istiyorum, işe kapı çıtalarından başlayayım dedim, sırayla ön sis farları sonrada güzel bir jant ve hafif koyu bir film fena olmaz diye düşünüyorum
bence boyatın öyle hiç güzel durmuyor benimde kapı kolları ve aynalarda boya var ama herhangi bir döküntü falan olmadı.yinede siz bilirsiniz.
boyasız cıtalar cok ama cok kötü duruo bence boyatın piyasada görüorum bazen arac beyaz era cıtalar siyah vallah yanlarında benim admire daha ii duruo bi cıta bile bukadar farkettirio benim için
boyatmak zahmetli ve uzun iş diyorsan reklamcılar folyo da çekebilir aynı renk. boyadan farksız oluyor taksiciler yapıyor
Alırken bayide boyatsaydım ek para vermezdim ondan uğraşmak istemediklerinden öyle dediler demekki... dediğiniz gibi hiç hoş bir görüntü değil en kısa zamanda boyatıcam,umarım maliyeti de 100 lirayı geçmez
bende düşünüyorum beyaz metrıxin çıtalarını boyatmayı...folyo olayı aslında bayaği cazip geldı banada...bi şey oldu mu sök yenıden yapıştır ) uygulayan arkadaş var mı ???
aracınız hayırlı olsun, folyoyu tavsiye etmem 1 yıl sonra solma filan yapabilir, çıta+ayna+kapı kollarını bir kez boyatın uzun yıllar kullanırsınız. boya atma olayı da şöyle, boyadan önce hafif zımpara atılıyor plastiğe daha sonra plastik astarı atılıyor sonra boyanıyor, dökülme filan yapmıyor bu sayede. servis uğraşmamak için kıvırmış galiba biraz...
boyatırsan tavsiyem boyatmadan önce boyanacak ekipmanları zımparalatman böylece boyada kavlama gibi bir olay yaşamayacaksın bide aracın üzerinde degil söktürdükden sonra boyat fiyatıda tahmini sadece yan cıta ise 50 tl civarı bi rakam tutar folyodan uzak dur arabayı yıkarken kavlıyor
Üstad, zımparalamaya gerek yok, özel astar atılıyor....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif