selam arkadaşlar. erasına spoiler taktıran varmı. yada şu verdiğim linkteki spoiler hakkında ne düşünüyorsunuz? http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=7605&k_id=44&kn=Di%F0er+Aksesuarlar
sanırım bunun montajı için herhangi bir kaporta delme işlemi yok. klipsli bir mekanizması var. daha önce başka bir model arabada gördüm açıkçası çok hoş duruyor. ama erada nasıl durur bilmemki...
Ben kibar ve sportif görünmesinden yanayım şu verdiğim linkten anlaşılır. http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=13540&k_id=145&kn=Hyundai
teşekkür ederim oisguzar ama bu anatomik spoilerler varla yok arasında bir çizgi. bunları nedense hiç beğenmedim. böyle dahabi milleti baktıran türden olsun istiyorum
benim kendi şahsi fikrim bu. eraların arkası ufak ve yuvark hatlara sahip olduğu için abartılı değilde bence inse ufak bişiler olabilir
orjinal spoiler demi abi bu? maliyeti ne kadar oldu abi.Birde bu spileri takarken herhangi bi delme işlemi oluyormu acaba.benim aracımda beyaz tavsiye edermisiniz?
_____TuAF2007______ orjinal spoiler demi abi bu? maliyeti ne kadar oldu abi.Birde bu spileri takarken herhangi bi delme işlemi oluyormu acaba.benim aracımda beyaz tavsiye edermisiniz? __________________________________________________________________ Servis-Bayi Ben aracı almadan önce takmış. Pazarlıkta 200 tl ye saydık. Satış fiyatını bilmiyorum. Nasıl takıldığını incelemedim. Bayi taktığına göre orjinali bu heralde.......
bencede arkadasa katılıyorum en qüzel spoiler orjinali o linkteki hiç qüzel deqil aracın qoruntusunu bozar
orjinali boya ile birlikte yaklaşık 400tl civarı tutarmış. servisinden edindiğim bilgi bu. ancak orjinalini taklit eden yan ürünlerde var aynı şekilde. onlar ise150-200tl ye mal oluyormuş
bu servisler kafasına göre fiyat söylüyor... ben 200 liraya yaptırmıştım orjinalini serviste... 400 filan kesinlikle verilmez...
buradaki sanayi çarşısında bu işleri yapan fiberci var, dün gidip sordum istediğin modelin resmini getir 100,00 TL ye yapar boyar takarım dedi.delik açıyormusunuz dedim hayır hiç bir şekilde aracına delik açılmaz dedi bende bu resimi gösterdim sorun değil bizde kalıpları mevcut aynısını yaparız boyarız dedi. ama şimdilik erteledim. malum para meselesi. Düzenleyen : engin_er