Merhabalar arkadaşlar. Aracımın sis farları kısa ve uzun farlarım yanıyorken açılmakta. Farlarım kapalı veya sadece parklar açıkken sis farlarımı açmak için elektirikçide baya uğraştı ama çözüm bulmadık. Sizce ne yapmalıyım, amerikan park sorunumu çözer mi. Herkese iyi akşamlar
Benim parklar açıkken yanıyor. Sizinkinde sorun vardır orjinal mi sis farlarınız. Ama sonuçta farlarla yanıyorsa sıkıntı çıkartmaz nasılsa sis farı yağmurda ve siste farlarla birlikte yanan birşey tek başına yanmasına gerek yok.
bence servise göster servisin elektrikçisi onun yöntemini biliyorlar 5 dk düzeltir ufak bir ücretle orjinali gibi yaparlar
Farlar yanmıyorken sizlere de ihtiyaç olmayacağı için neden değiştirmek istiyorsunuz sistemi anlamadım? Sis farı neden tek başına yansın ki, hem kanuna göre de yasak gereksiz kullanımı.
Orjinallin de zaten sisler parklar açıkken yanıyor arkadaş sonradan montaj yaptırmış montaı yapan kolayı kaçıp sisin beslemesine farlardan almış biz o yanlışı düzelttiyoruz. sis farı yasak dediğiniz gibi ama gündüz farı olarak kullanan çok
Ben şahsınıza dönük hiçbir şey sölemezken siz bana hakaret ediyorsunuz. Burda ben ben bir konuda birsey danisiyorum siz israrla yok sis fari far acikken acilir vs gibi cevaplar veriyorsunuz. Bunu aciklamama gerek yok sizi ilgilendirmez ama genede söleyim aracim 2009 model tarafimca 2010 yilinda alinmistir. Birkere bile sis fari trafikte tarafimca acilmamistir. Siz sordugum soruya cevap vermek yerine nicknizin kisiliginizi etkilemekte oldugunu gosterir sekilde duz bir mantikla abest sekilde beni sorgulamakta hakaret etmektesiniz. Bu sacmalamanizi nickinize veriyor sizi mazur görüyorum.
"Canim sadece sis fari yakmak istiyo var mi ötesi" gibi bir cümle kurduktan sonra arkadaşın dostane yaklaşmasını nasıl bekliyorsunuz? Isrardan bahsetmişsiniz ancak ısrarla yazılmış bir şey ben göremedim. Yasak bir uygulama olduğu konusunda uyarmış sadece, kullanıcı adıyla, endüstri mühendisi olmasıyla v.s. ne ilgisi olabilir? Bence arkadaşın uyarısına "Canim sadece sis fari yakmak istiyo var mi ötesi" gibi sokak ağzıyla siz abest bir şekilde cevap vermişsiniz.