Merhaba,eramın sağ sis farı daha önceden su alıyordu ve ampul patladı sanırım yanmıyor, sis farını değiştircem ancak geçen krikoyla kaldırdığımda sökemedim tampon sökmeden sis farını çıkartmanın bir yolu yokmu acaba?
Çamurluk davlumbazını sökerek Sisin arka kısmına ulaşabilirsin. Yıldız vidalar tutuyor. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erama sis lambası bulamıyorum.. Hangisini tercih ediyorsunuz acaba, link verecek birisi olursa çok memnun olurum.
Yan sanayiler de erime sorunu olabiliyor. Fiyatları 45 TL civarı. Biraz pahalıya gelir ama, İmkanınız varsa Orjinal alın. Bir kere değiştirmiş olursunuz. Orjinalleri, yerli üretim MOBİS ve Kore üretimi HMC dir. Tanesi 150 - 170 TL civarıdır. Parça kodları ile Google da arayın. Parça Kodu: 92201-1E000 Sol 92202-1E000 Sağ SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım yanlış aktardım ben durumu, benim sisler sağlam da ampulünü bulamıyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.