Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era servis yolunda ama????

'Genel Sorunlar Ve Çözümleri' forumunda Onur Dilek tarafından 26 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar aracımı servise götürmem gerek 15250 km oldu....mesaim çok fazlaydı gidemedim serviste bana 90 km uzaklıkta olduğunda bu 250 km fazlalık sorun çıkarırmı (15250km) garanti falan açısından....birde kasislerden çapraz geçerken aracın arka takımından olduğunu tahmin ettiğim sanki bir yere metal çarpıyormuş gibi sesler geliyor...ön takımdanda tıkırtılar çok fazla acaba bu sesleri yaşayan veya çözümünü bulan varmı hazır servise gitmişken yaptırmaya çalışıcam yardımcı olursanız çok sevinirim....

2. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    servısın gec kaldınız felan gıbı bırsey demeye hakkı yok bır dahakı servıse zamanında gıdersınız olur bıter :)

3. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Kardeş 1.000 km fazlalığa kadar hiç bişey demezler.ama 16,000 km yi geçirirsen sorun olabilir.ayrıca o arkadaki sesi çok iyi biliyorum arka koltuk kilitleri yağsız olduğundan yapar gres ile yağlattığın zaman düzelir,bir dahada yapmaz.ön takımıda kontrol ederler,sıkarlar....
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

4. hido10

hido10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Hidayet A
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arkadaşlar bu servis olayını anlayamadım gitti. 1 yıl mı 15 bin mi? hangisi önce dolarsa diyorlar. çok farkeder mi. yıl dolunca gitmeli mi? yoksa beklemeli mi 15 i..

5. Misafir

Misafir Guest

Hangisi önce dolarsa, eğer 1 yıl dolmadan 15.000 olursa yada 15.000 olmadan bir yıl dolarsa..........

6. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    coşkun abı ben servıste bunuda cozemıyorum. Dıyelım sıfır bır era aldım ben kı o hatayı yapmam neyse :) erayı aldım işlerimden dolayı yurt dısında kaldım 2 sene aracda 2 sene boyunca evın garajında yattı kaldı arac sımdı garantı kapsamından cıkıyormu ??? yıl doldu dıye ???

7. hido10

hido10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Hidayet A
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    teşekkür ederim Coşkun abi. Hızır gibisin :)

8. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    cevap yokmu coşkun abı :)

9. Misafir

Misafir Guest

Yessssss, ayrıca 2 sene duran arabanın hareket eden arabadan daha çok bakıma ihtiyacı olur.....
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

10. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    buda sacmalık bence ya tamam aracın bakıma ıhtıyacı olur fakat arac daha km yapmamış parcalar test edılmemıs yanı kullanılmamıs etmemıs nasıl garantıden cıkıyor kı . bence km gore dıcekkı aracınız 100.00 km kadar garantılı ıster 10 yılda yap ıster 1 yılda. mantıklısı bu bence.

11. Misafir

Misafir Guest

Bakımların zamanında yapılmamasından kaynaklanan bir problem olursa garantiden çıkar diye biliyorum.

12. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9

https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

ayrıca 1 yıl dolunca veya 1 yıl içinde servise girme zorunluluğu kesinlikle saçma değil.zaten sadece hyundaı değil bütün firmalarda bu geçerlidir...

13. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    MERHABA BENDE ARANIZA YENİ KATILMIŞ BULUNUYORUM.KİSMETSE BU CUMARTESİ YENİ HYUNDAİ ACCENT ERA'YA KAVUŞACAM BRONZ GRİ RENKTE ALIRKEN YETKİLİ KİŞİ EGER 1 YIL İÇİNDE 15.000KM YAPMASANIZ BİLE KONTROL ETTİRMEK İÇİN SERVİSE GETİRMEK ZORUNDA OLDUGUNU SÖYLEDİ BENCEDE MANTIKLI SONUÇTA TÜRKİYENİN YOL ŞARTLARI MALÜM İLLA YAG DEGİŞECEK DİYE BİR KAİDE YOK 1 YIL İÇİNDE BAŞKA PARÇALARDA AŞINMIŞ OLABİLİR KONTROL ETTİRMEKTE YARAR VAR MESALA BEN ARACI ALDIKTAN 1500KM SONRA BİLE ROT BALANS AYARI KESİNLİKLE YAPTIRICAM VE TAVSİYEDE EDERİM SONUÇTA ARAÇ YENİ ÖZELLİKLE LASTİK VE JANTLAR HAFİFTENDE OLSA BALANS AYARI DEGİŞECEKTİR ROTLARIDA AYNI ŞEKİLDE O YÜZDEN YAPTIRMAKTA FAYDA GÖRÜYORUM.TABİ BU BENİM DÜŞÜNCEM HERKEZ AYNI FİKİRDE OLMIYA BİLİR.

14. Cuneyt013

Cuneyt013 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok ya 1500 kmde sıfır aracı ne diye rot balansa sokturacan. zaten tüm ayarları yapılıp öyle gönderiliyor. eğer bir sorun yoksa öyle şeyler yapma boşuna soyarlar seni parana yazık.

15. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu tüm markaların bütün dünyada uyguladığı bir çalışma anlayışı.. ondan hyundai için degerlendirmek yanlış olur.. bu da para kazanma politikasının bir yolu onlar aadına..
    ----
    bu arada ses dediniz de arkadaslar ben de bi şey sormak istiyorum..
    ben kilolu bir adamım.. 120 kilo :)
    neyse bizim araba cok hafif kasisten gecerken bile ufak bi salınımda benim oturdugum koltuktan gacur gucur sesler geliyor.. önceleri cok değildi ama bu aralar iyice arttı ses ve göze batmaya başladı artık.. bunun için ne yapılabilir.. yağlama benzeri bi şey mi yoksa daha başka bi şey mi..
    ha şimdi kilo ver diyeniniz olacaktır, ama o kilo arabadan daha saglam oldugu için vermesi zor o da ayrı bi dava https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

16. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    koltuğun aşağı-yukarı ayarını oyna biraz ses kesilir

Bu Sayfayı Paylaş