19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era rodaj

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Özgür tarafından 15 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. Özgür

Özgür Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İyi geceler. 2010 Era aldım. Kullanma kılavuzunda ilk 2000km'ye kadar 88km hızla gidin diyordu. Ben 2000km'yi buldum. Şimdi motor açmak için ne yapmam gerekli. Aracım otomatik vites. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

2. Misafir

Misafir Guest

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın, motor açmak diye bir şey söz konusu değil, dikkat edeceğiniz şey uzun süre aynı devirde kullanmamak, uzun yola çıktığınızda kademeli olarak devrinizi arttırın yeterli...

3. Özgür

Özgür Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Araba otomatik vites olduğu için devirde oynama yapma şansım yok sanırım. Bir de Coşkun Bey, rodaj evresinden sonra yağın değişmesi iyi olur diyorlar, ayrıca yakıt sarfiyatında da düşme olacağı söyleniyor. Fikrinizi öğrenirsem?..Teşekkürler
    Düzenleyen : Özgür

4. Misafir

Misafir Guest

Ayağınızı gazdan çekerek yada gaza basarak yanihız değiştirerekdevir değiştirebilirisiniz, çok önemli değil yağın değişmesi ma içiniz rahat olsun derseniz ve fazla paranız varsa değiştirin..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif, yakıt satfıyatı konusunda ise aracınız km yaptıkça bir miktar düşme olacaktır..

5. niyazi

niyazi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    rodaja gerek yok.2010 model bir araçta buna gerek yok.sadece arabanızla ani frenlerden kaçının yeter.sizin araç otomatik olduğu için devirli kullanın gibi şeyler geçerli değil.

Bu Sayfayı Paylaş