19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era rektefıyesi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda altanzxz tarafından 8 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. altanzxz

altanzxz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    forumda belkı daha once rektefıye konusu acılmamıstır zanedıyorsam ben arastırdım bulamadım rektefıye oln era varmıdır var sa bunun malıyetı kaca cıkar acaba işçilik 700 tl cıvarında oluyor bızım buralarda sordum arastırdım ben,fakat parca konusu oldukca cesıtlı en ucuz malıyetlı rektefıye ne tutar acaba ben parca fıyatlarına bakıyorum netten tahmını2000tl cıvarı oluyor işcilikle beraber 25000 tl cıvarında dıye dusunuyorum sevrısıde ayırıyorum.

2. altanzxz

altanzxz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yokmu cevap konuya baka arkadaslar hadı ama beklıyorum burda.

3. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    vardı... 230000 km. de... ankarada yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam...

4. altanzxz

altanzxz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kaç km de yapıldııgnı sormadım arkadasım yanlaış anlama lutfen kaca mal oluyor bu rektefıye ısı neler degısıyor motor ıcınde yokmu bunları bılen kımse arkadslar

5. Misafir

Misafir Guest

Cengiz bey, Era'ların çoğuhenüz motor yaptıracak km'ye gelmedi, dolayısıyla üyelerimiz rek. yaptırmamış olabilir, rek. konusuna gelinde 50 yıllık usta dahil motor açılmadan kimse cevap veremez, çünkü motor kapalı kutu, içinden ne çıkacağı belli olmaz, kimi piston ister, kimi blok rektefeyesi, bu şekilde rakam çıkarmak zordur ama çok istiyorsanız aşağıdaki numarayı arayıp adımı verin, yardımcı olsun

Turan usta

0216 634 10 72

6. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben konuyu ararken size yardımcı olsun diye yazmıştım.. işinize yaramıyorsa kullanmazsınız...

7. altanzxz

altanzxz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

yok mesele o degıl 500000 km de era var cok yakınnım da hala tas gıbı motor.bakmak lazım dızele anlayısındayım tşk.

Bu Sayfayı Paylaş