Merhaba Arkadaşlar Aracımda radyo eskiden cızırtı yaparmıydı bilmiyorum ama net çeken kanallarda da hafif bir cızırtı var. Sanırım benzin istasyonlarındaki otomatik yıkama makinesinde anten zarar gördü. Ama emin değilim. Konu hakkında cızırtıyı engellemek için yapabileceğim bir şey var mı ? Yeni anten çözer mi mesela yoksa radyo mu bozuktur ?
Karde ben araci aldim alali cizirtili daha dogrusu eski pioneer teybim gibi cekmiyor gecen gun anten kablosundan ek alip aracin sasisine diyor ile bagladim kesildi cizirti Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
diyotu torpido kapaginin icinden gecen anten hattina bagladim. sanirim arti uca bagladim Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teyp bozuksa teknik sorunlar ve cozumlere girin ordan elektrik sorunlarina bakın. Orada bir konum var aklinizda bulunsun
1N4001 olmasi lazim. diyotun degerinin bir onemi yok.. zaten diyotu cikardim cunki ise yaramiyormus. sadece anten ucunun eksi tarafini sokunce yine ayni etkiyi yapiyordu dolayisi ile soktum diyotu SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi