Arkadaşlar Era sahiplerinin otomobillerine verdikleri, puanlama anket sonuçlarını değerlendirdim. Sonuçlar aşağıda bilgilerinize % 38Tüm beklentilerime cevap verdi süper % 36Memnunum % 17Normal bir otomobil % 6Hiç memnun değilim % 3Bir daha asla almam Anketimizi yorumlarsak kullanıcısını memnun eden bir otomobil olduğunu görüyoruz. Düzenleyen : hakan1717
aslında bu anket, era 1.4, era 1.6 ve era 1.5 dizel için üç ayrı kategoride yapılsaydı daha iyi olurdu..çünkü dizelinden memnun olmayan yoktur %100 herkes memnundur...era 1.6 da %80 herkes memnundur...ama era 1.4 ise %50'nin altındadır bence
Güzel bir iş çıkarmışsın tebrik ederim........ Bu arada memnuniyetsizliğin çoğunun servislerden kaynaklandığını düşünüyorum. Düzenleyen : Coşkun Uçar
1.4'ün motor, tork ve beygir gücü farkı var...çekiş düşüklüğü var... rampalarda bayılma var...bazıları hemen diyecekler 3500-4000 devir arası kullan..tamam da arabayı bağırta bağırta 2 kat benzin yaktırdıktan sonra ne anladım ben o sürüşten......3400 km'deyim..2 kez araba acayip ağırlaştı..çekiş acayip kayboldu...özellikle uzun yolda kafayı yiyor resmen...kaç defa götürdüm servise çözüm çıkmadı...tek umudum herhalde 1 ay sonra çıkacağı söylenen yeni yazılım..o yazılımı yetkili serviste yükletip bakacağım son duruma artık... 1.4'ün ne zaman nasıl tepki vereceğini kestiremez oldum artık..hatta hataya gittiğimde ordaki servise götürdüm..usta da şaşırdı anormal diye..düşünsenize 1.viteste bile araba hantal kalkıyordu..test cihazına sokuluyor araç birşey gözükmüyor..ama çekiş düşük...usta bana "hyundai assanla irtibat kurup çözeceğim" dedi..ama öyle kaldı geri mersine döneceğim için...burdaki usta da merkeze gittiğinde bu durumu aktaracğını söyledi...bakalım bir umut bekliyoruz...2.el araç alsam bu kadar çekiş düşüklüğü yaşamazdım herhalde..artık hiç bir beklentim kalmadı 1.4'ten...tek umudum yeni yazılımın yüklenmesi....
yeni yazılım çıkınca haber verirsen seviniriz belki bizim kış sorunumuzuda ortadan kaldıracaktır..eğer 1.4 e konya gibi iç anadoluda kışınbinseydin daha da memnun kalmazdın..ama çekiş konusunda ben o kadar kötülemeyeceğim..atak olmadığı kesin..gerek kırmızı lamba çıkışlarında gerekse 90 la giderken sollayım deyip gaza dokunsanda araba hemen atağa kalkamıyor..tork çok düşük..sollarken 4 e hatta çok gerekirse vitesi 3 e bile düşürüp gaza iyice kökleyip 4 e geçersen araç atikleşir. rampalarda ise 4. vites daha diklerde 3. vites 3500 devirle tırmanıyorum, yani benzini fazla yakıyor mutlaka ama 80-90 la tırmanmış oluyorum..ama tırmanışta önünüze bir kamyon çıkıp arkasına takıldımı onu sollasanız bile bir daha 4. vites 3500 devir hayal artık düze çıkana kadar 3. vites 50-60 la çıkacaksınız rampayı..araca fazla güvenmediğimiz için kritik sollama yapamıyoruz, belki bu da kaza riskini azaltıyordur..ben karşı şerit iyice boşalana kadar sollama işine girmiyorum