Arkadaşlar Eramı alırken iç zeminde kavuçuk paspasları yoktu. Zeminde halıfeks tarzı paspaslar var bunlarda çok fazla toz tutuyor. erama uygun kavuçuk paspas nereden alabilirim? Hyundai servislerinde bulunurmu? yoksa araç malzemeleri satan yerleremi bakmalıyım? B.çekmecede oturuyorum bu çevrede nerelere bakmalıyım? birde uyduruk bir şey istemiyorum. eğer varsa orjinal era paspası almak istiyorum.
bne pretikerden mi carefour dan mı 29 tl e basit bir kaucuk paspat seti almıstım. suanda da fiyatı o civarlarda olmalı.
<div ="left" style="width: 395px;"><a href="http://www.hyundai.com.tr/uploads/aksesuar_image_small_13_10_2009_14_23_25_SS_accent-kaucuk-paspas-lghtbx.jpg" target="_blank"> </a>arkadaşlar bende orjinalini almayı düşünüyorum, acaba kullanan, alan, gören varmı? <div ="left" style="width: 325px;"> <div ="aksesuar_urun_title pt10">Kauçuk paspas (Siyah,Gri) <div ="aksesuar_urun_aciklama pt5"> <div ="pt15 aksesuan_hangi_title pb10">Tavsiye edilen perakende satış fiyatı : 45,46 TL
halısını tavsiye ederim, kauçuk olanlar çamur çok tutuyor daha sonra kuruyunca araç içerisinde tozlanmalara neden oluyor.. şuan ben 20TL lik halı paspaslardan aldım.. kauçka göre kat kat daha iyi bir avantaj yakaladıgımı anladım
Tamam paspas halı. Paspasın altında kalan taban döşeme de halıfleks. Yani zemin full halı. Kaucuk paspası alsan bile yine alttaki halı kirlenmeyecek mi? Halı Yıkama makinası olmadan arabanın halısını temizleyemiyorum. Ben de senin gibi kaucuk almayı düşünüyordum; ama araba böyle daha bir sıcak, nezih geliyor gözüme. Alsam mı, almasam mı! Bu konuda kararsızım...