arkadaşlar aracım 2011 accent era crdı mode serisi araca orjinalini bozmadan orta kol koyacak istiyorum nasıl bulabilirim
Aşağıdaki gibi birşey var El freninin arkasında yuvarlak bir yer var oraya içten vida ile tutturuluyor sanırım hiç belli olmuyor orjinal gibi duruyor. http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/1535/Hyundai-Era-Kol-Dayama-Gri-Deri-Kapak [TABLE="width: 100%, align: left"] [TR] [TD="class: urunbaslikh1"][h=1]Hyundai Era Kol Dayama Gri Deri Kapak[/h][/TD] [/TR] [TR] [TD="align: center"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: urunTablo urunTabloDetay, width: 100%, align: center"] [TABLE="width: 100%, align: left"] [TR] [TD="class: urunTabloSol"][/TD] [TD="class: urunTabloSag, align: center"] [TABLE="align: left"] [TR] [TD] [TABLE="align: left"] [TR] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE="width: 100%, align: left"] [TR] [TD="colspan: 3, align: left"] Yorumları oku (1) [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: urunKodEtiketi, align: left"]Ürün Kodu[/TD] [TD="class: urun_nkt, width: 5"]:[/TD] [TD="class: urunKodu, align: left"]062104[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: markaEtiketi, align: left"]Marka[/TD] [TD="class: marka_nkt, width: 5"]:[/TD] [TD="class: marka, align: left"] Yed[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: urunFiyati, align: left"]Fiyatı[/TD] [TD="class: nokta_2, width: 5"] :[/TD] [TD="class: sspr_td2, align: left"]63,44 ¨ + KDV[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: urunKdvDahil, align: left"]Kdv dahil[/TD] [TD="class: urunKdvDahilnokta, width: 5"] :[/TD] [TD="class: sspr_td4, align: left"]74,86 ¨[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: urunHavale, align: left"]Havale ile[/TD] [TD="class: nokta_5, width: 5"] :[/TD] [TD="class: sspr_td6, align: left"]71,12 ¨[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: urunPuanBilgisi, colspan: 3, align: center"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: urunStokBilgisi, colspan: 3, align: center"][/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 3, align: center"] [TABLE] [TR="class: st_option2tr"] [TD="class: std_option2"][/TD] [TD="class: sto_option2"][/TD] [/TR] [TR="class: st_option3tr"] [TD="class: std_option3"][/TD] [TD="class: sto_option3"][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 3, align: left"] Adet [/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 3, align: center"] [TABLE="align: center"] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE]
Ankarada bir oto aksesuarcıdan bu modelden http://www.hepsiburada.com/liste/hy...aspx?productId=otelf16380&categoryId=20036533geçen sene 45 tl ye almıştım aynısına 50 60 diyenlerde vardı ,belki aynı kalitede değildir ama gayet iyi ve kullanışlı sadece kol dayama kısmındaki vinil kaplama biraz yıprandı süngeride ince kendim değiştirmeyi düşünüyorum.Kesinlikle tavsiye ederim sürekli açık kolum yorulmuyor çok para vermeye gerek yok ilkinden alabilirsiniz kargododa bedava takmasıda basit.Buda http://www.hepsiburada.com/liste/mo...productId=otmbrkbr4705340&categoryId=20036533 olabilir üst kısmı aynı sadece vidalam yerleri farklı gibi Bulunduğunuz ildeki oto aksesuarcılarada bakabilirsiniz aynısından bulursunuzda
bundan bende aldım... gerçekten orjinal gibi oldu.. çok yüklenmeye gelmeyecek bi yapısı var gibi ama gayet sağlam... :RpS_rolleyes::RpS_rolleyes:
Evet kolunu bastırınca biraz çıtırdıyor ama kırılma yok işini fazlasıyla görür çok para vermeye gerek yok
aynı ürünü aksarayda 50 tlye aldım kullanışlı ve sağlam hiç vida atmadım yapışkanlı sünger ile yapışkan kolçağa gelecek şekilde yapıştırdım sünger şıkıştırma yaptığı için sabitlendi (1 yada 1.5 cm yukarı aşağı oynama oluyor oda sıkıntı yaratmıyor) istediğin zaman çıkarabiliyiorsun
Bu kolçaktan erabamda bende kullanıyorum. iyi güzel rahatlık tamam da gıcırtısı bide olmasa. Eskişehir -Bozüyük arası gayet iyi oluyor, ancak yol Söğüt'e döndüğünde berbat.