Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era Orijinal Teybinde Usb Den Muzik Dinlerken Birden "usb Load" Diyor

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda musa46 tarafından 20 Nisan 2020 tarihinde açılan konu

1. musa46

musa46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    musa körmen
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    usben uzun 1-2 saat filan muzik dinlerken birden ekran usb load filan yaziyor sinir olup teybi kapatiyorum 15-20 saniye sonra kendiliginden teyp tekrar aciliyor, buseferde icinde cd olmadigi halde cd reading diye yaziyor ve aptalca hareketler sergiliyor. ama sogukken olmuyor sanarim.
    simdi dun flasi cikarip bicimlendirme yapip muzikleri tekrar tukledim tabi bu arada arac soguktu sonra araca taktim muziklerin hepsini tek tek kontrol ettim hic bir sikinti yok guzel caldi. ama bugun bikacyere gidip geldim yine bi sikinti yoktu eve yaklasinca az once bahsettigim aptalliklari yapti yani muzik xalarken usb load diyor 2-3 saniye muzik caliyor yine usb load diyor. acaba isininca boylemi yapiyor teypler birde sanki bi cukura dusuncede yapiyormus gibime geldi.

2. Taner_G

Taner_G Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    177
    Ad Soyad:
    Taner
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    hem bir bilgisayarcı hemde bir tamirci olarak sana nokta atışı bir çözüm sunayım.. birincisi bazı usb ler aşırı ısınır hatta sen flash diskin dışta kalan plastik yüzeyinde bu sıcaklığı hissetmeyebilirsin ama içinde flashın kalbinde oluşan aşırı ısınma yüzünden flas disk stabil çalışma ısı sınırı aşıldığında kendini resetler ve sen bu sorunu yaşarsın. çözümü yeni ve kaliteli bir flash disk alman olacakdır.. buna ek olarak birazda teknik bilgi vereyim.. flash diskin desteklese de diskini NTFS dosya sistemi olarak formatlama kesinlikle fat32 olsun.. birde biçimlendirme yaparken göreceksin varsayılan ayırma birimi boyutu 512 byte olarak işaretlidir.. onu 32KB olarak belirlemeni tavsiye ediyorum bu sayede veri okurken tek bir başvuruda 512 byte yerine 32kb. veri aktarımı olacakdır buda sana kesinlikle daha az ısınan bir flashdisk olarak geri döner.. son olarak bazı mp3 ler mpeg formatına çevrilirken kullanıcı tercihi olarak bir rate hızı 320 kbps falandır.. bizim araçların teypleri 192 kbps den yukarısını stabil okuyamıyor.. takılmalar kilitlenmeler.. usb load durumları falan oluyor.. usb ye atacağın şarkınun üzerine sağ tıkla ve özellikler menusunu aç.. üst tarafda ayrıntılar kısmı var.. orada alt tarafda bit rate hızı diye belirtir şarkının bit ratesini mumkun olukça 256 kbps nin üzerindeki şarkıları atma çünkü teyp okuyamıyor..

MAERKEK ve erhancakmakk bunu beğendi.
  3. musa46

musa46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    musa körmen
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    supersin kardesim yarin ilk isim bu olacak tesekkur ederim

4. Buraktokatli

Buraktokatli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    618
    Ad Soyad:
    Burak Tokatlı
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Sorun eğer taner arkadasin anlattigi sekilde cozulmediyse tekrar yaziniz daha once basima gelen sorunlardan biri teybin elektrik kesmesiydi, sizin yasadiginiz olayla uzaktanda olsa bi alakası var gibi. Insallah duzelmistir. Saygilar

5. musa46

musa46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    musa körmen
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    aynisini yaptim lakin sokaga cikma yasagi oldugu icin uzun sure dinlemedim henuz muzikleri

Bu Sayfayı Paylaş