Arabamın ön soldan ses geliyordu yetkili servise götürdüm ilk önce önden birkaç parça değişti sonra ses kesildi dediler kullandım 1 gün sonra tekrar ses gelmeye başladı tekrar aynı servise götürdüm bu sefer direksiyon kutusundaki burçlar değişmesi lazım dediler onu da kabul ettim bir iki kullandım ses tekrar çıktı artık sitemleri belirterek tekrar gittim bu seferde sol ön amortisörden geliyor dediler artık yaptıracak param da kalmamıştı sizce bu ön soldan gelen düz yolda olmayan bozuk yollarda lokurtu şeklinde geliyor size sol amortisör olabilirmi?
Eranın Komple Helezonları İle Amortisörlerini Değiştirmek Gerekiyor, Assanın Kullandıgı Yaylar Çok Yumuşak Amortisörlde Kalitesiz Olunca (Maysan Mando) Hemen Patlıyor.. 3 CM Eibach Yay + Kore Mando Amortisörle Ses Falan Hiç Bişey Kalmaz.. Keşke Servise Gitmeseydiniz.
Düz yolda gelmeyen, bozuk yolda gelen lokurtu sesi için ilk akla gelen amortisördür yani amortisör patlamıştır, servisin ilk onu değiştirmesi gerekir diğer parçaları değiştirip en son amortisöre gelmelerindeki mantık nedir ya.