Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era önden gelen ses

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda ykement79 tarafından 27 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu

1. ykement79

ykement79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arabamın ön soldan ses geliyordu yetkili servise götürdüm ilk önce önden birkaç parça değişti sonra ses kesildi dediler kullandım 1 gün sonra tekrar ses gelmeye başladı tekrar aynı servise götürdüm bu sefer direksiyon kutusundaki burçlar değişmesi lazım dediler onu da kabul ettim bir iki kullandım ses tekrar çıktı artık sitemleri belirterek tekrar gittim bu seferde sol ön amortisörden geliyor dediler artık yaptıracak param da kalmamıştı sizce bu ön soldan gelen düz yolda olmayan bozuk yollarda lokurtu şeklinde geliyor size sol amortisör olabilirmi?

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Eranın Komple Helezonları İle Amortisörlerini Değiştirmek Gerekiyor, Assanın Kullandıgı Yaylar Çok Yumuşak Amortisörlde Kalitesiz Olunca (Maysan Mando) Hemen Patlıyor..

3 CM Eibach Yay + Kore Mando Amortisörle Ses Falan Hiç Bişey Kalmaz.. Keşke Servise Gitmeseydiniz.

3. pasaoglu

pasaoglu Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    225
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Düz yolda gelmeyen, bozuk yolda gelen lokurtu sesi için ilk akla gelen amortisördür yani amortisör patlamıştır, servisin ilk onu değiştirmesi gerekir diğer parçaları değiştirip en son amortisöre gelmelerindeki mantık nedir ya.

Bu Sayfayı Paylaş