Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERA ÖNCAM KLİMA BUHARI

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda oorhan tarafından 16 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. oorhan

oorhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar dün aracım ile giderken malum havalar çok sıcak klimayı açıyım dedim fakat 10 dk sonra falan bir baktım öncam fena bir şekilde buhar oldu işin enterasan yanıda buhar iç taraftan değil dışarıdan oldu bununla ilgili bir çözün yolu varmıdır ne yapmam gerekiyor acaba?https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

2. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Öncelikle hoşgeldiniz. Bu durum genelde iç sirkülasyonu devreye aldığınızda daha çok başınıza gelir. İç sirkülasyonu devre dışı bırakın. Bir nebze daha az oluşuyor.

3. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    ben boludan gelirken buhardan ziyade buz oluşuyo dış camda ben bi çzüm bulamadım.

4. yücelif

yücelif Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mrb ben aranıza yeni katılmaktayım benim accent aracımın klima gazının kaçtığını bildirdiler işlerimin yoğunluğu sebebiyle aracımı kullanamamaktayım araç durduğu yerde tüm camlar yağlı buhar oluyor siliyorum 3 gün sonra yine aynı ne yapmalaıyım.saygılar

5. holiday40

holiday40 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    havayı cama vermeyin. iç kısma direk verin

6. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    fan ayarını ön cama verin klimanın bu arada çalışmasını istemiyorsanız kapatabilirsiniz.

7. yücelif

yücelif Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki benim şuandaki klimam arızalı gazı bitmiş dediler tekrar gaz bastırmam gerekiyormuş,camlarım içerden yoğun yağlı buhar oluyor????acaba klima ünitesi içersinde biriken veya kalan artık yağların buharı olabilirmi acaba???selamlar

8. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yokklima ile ilişkili değil buğu probleminiz. klimanızın sorununu giderin ancak buğunun oluşması sonucu tespit ettiğiniz yağlı puslu cam başka nedendendir. benzer bir sorun arkadaşımda var. boğu çözücü ve yağmur suyunu kaydırıcı toz kir tutmayan bir sıvı uyguladı aracına ; sonuç felaket bit türlü giderimiyor camda meydana gelen durumu. araştırmaları sonucunda zamanla düzeleceğini (her yıkamada biraz biraz) söylemişler. 6 haftayı geçti problemi devam ediyor.

9. yücelif

yücelif Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sürekli temizliyorum ancak 3 gün sonra yine yağlı buhar camları mahvediyor,acaba dediğinizz gibi camlara ben bişeymi bulaştırdım diye düşünüyorum hep camsille siliyorum temizliyorum başka bi yöntemmi uygulasam nedersiniz?saygılar.

10. Misafir

Misafir Guest

Özellikle nem oranı yüksekse ön cam dışarıdan buğulanıyor. Bunun önlemi aslında çok basit. 5 dk. kadar en soğukta çalıştırın hafif buğu yapmaya başladığında soğuktan biraz ılığa alın klimayı buğu filan yapmaz o zaman. Hemde daha sağlıklı soğur içerisi. Era da klimada sorun yoksa en soğukta içerisi zaten derin dondurucu gibi oluyor.Tabi bu manuel için dijital klimada nasıl olur bilmiyorum.

11. kutandgu

kutandgu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    refik ahmet ergül
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    aynı problemler bendede vardı
    buradaki herşeyi denedim ama olmadı
    aracımın ön konsolu üstünde kaydırmaz lastikten vardı
    meğerse buğuyu yapan buymuş
    kaldırdım sorun kalmadı
    daha sonra plastik bir oyuncak koymuştum gene aynı şeyler olmaya başlayınca bunuda kaldırdım.
    benim anladığım ön cama yakın plastik bir nesne varsa bunları kaldırın.

Bu Sayfayı Paylaş