Eraların ön panjurları bazılarında sanırım krom kaplı aşağıdaki gibi; bazıları ise aşağıdaki gibi; bende üstteki panjur gibi olmasını istiyorum bunun için komple panjurmu değiştirmem gerekecek yada o parça oraya ayrıyetten takılıyormu? Düzenleyen : Suat EREN
Kaputu açtığınızda gördüğünüz vidaları söktüğünüzde panjur elinize gelecektir. Üstteki makyajlı kasa.
Panjurun değişimi için, tamponun indirilmesi gerekir. http://www.akparca.com/Era-On-Panjur-Nikelajli-09-14-16,PR-1187.html
Sizin istediğiniz 2009(bazıları),2010,2011 model panjurları onu değiştirdiğiniz zaman bence farlarında değişmesi gerekli sizin farlarınızın kenarları turuncu iken yeni modellerin kenarları beyazdır.Birde sizin baktığınız panjur yan sanayi olduğu için alırken hyundai amblemi olmuyacak.
anladım kardeş zaten fiyatta şu an yüksek geldi ilerde düşüneceğim artık bu konuyu... Ama panjur değiştirmek içinde ön tamponun sökülmesi kötü..
Size belki komik gelecek ama zevk meselesi tabiki. Bence makyajsız olan önceki panjur Era ya daha güzel yakışıyor. Diğeri bir eğreti duruyor saki. Önceki daha güzel gidiyor aracın tipine Ben aracımı aldıktan sonra makyajlı panjuru çıkarıp önceki panjurdan taktırdım serviste Resmen para verip aldım onu
işten anlayan usta olursa tampon indirmeye gerek kalmaz.Panjurun arkasındaki vidalar biraz zorluyor ama itinalı bir çalışmayla sökülebiliyor,zira ben kornaları güçlendirme yaparken panjur söküldü ama tampon ellenmedi