Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era ön panelden ses geliyor

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda hakan1717 tarafından 29 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. hakan1717

hakan1717 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar geçen ay arabamla yaklaşık 2.000 km. yol yaptım. genelde müzik açık olarak seyahat ederim, müziği kapattığımda ön panelden sürekli rahatsız edici bir ses geldiğini farkettim. ön panel cok sert bir maddeden imal edillmiş ve ayrıca kalitesiz olduğunu tahmin ediyorum. aynı sorunu olan veya çözüm bulan arkadaş varmı saygılar.

2. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bu forumda cok konuşuldu bu ön konsoldan gelen cıtırtılar kronik gibi herkes bu dertten muzdarip kimse bi formülünü bulamadı yapacagın tek şey var müzigin sesini birazdaha fazla acmak ve osesi duymamak https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

3. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    haklısın

4. kemkem

kemkem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bendede o ses geliodu kardeşim... 3-4 kez gittim servise yapıyolar 2 gün sora tekrar başlıodu... ses çamurluktan geliyomuş..öyle dediler bana yani... en sonunda kesildi şimdi gelmio... çamurluğa bişiler sıkmışlar galiba...

5. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hocam aracı aldığımda teybin kaliteli olduğunu görünce şaşırmıştım. Yaw bu ses kalitesi bu araçta diye. Sonra bi gün teybi kapalıyken gelen sesleri duyunca Hyundai'nin bu sesleri duymamamız için taktığını anladımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif. Zıkkım olsun 28.300 YTL paramhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

6. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    ben sordum ön konsolu çıkartıp silikon sıkmaları gerekiyomuş. Ön konsolu tutan 4 adet vida tarzı bişey varmış.. Ordan ses yapıyomuş ama bana zor geldi ve düşündürücü geldi ön konsolu komple söktürmek..

7. Misafir

Misafir Guest

Hocam 28.300 e Dizel Team Abs almışsınız dua edin. Bende 28.300 e aldım ama Abs yok malesef. Bana o zaman 1000 ytl Joly Tour çeki verdilerdi. Çeki istemem bana Abs li araç verin dedim vermediler. Zorla tur satın almış olduk anlayacağın.

8. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Adamlar o tatil çekine para vermiyorki üstadım. En fazla 250 YTL ile o işe giriyorlar diğerleri reklam yapıyor bu sayede. Medline üyeliği verdiler bizlerede. Medline'na paramı verdiler. Hayır Medline reklam yaptı hepsi bu...

9. hussu

hussu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bir bende yok bu ön panel sesi sanırım kronik bir sorun olduğunu zannetmiyorum

10. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bendende geliyordu sonunda çözdüm torpido kapağından geliyormuş https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

11. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benim getzden geliyordu.cd çalar taktırmıştım.konsolun klipsleri düşmüş.onları taktırdım düzeldi.

12. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    bendede şu an için ses yok

Bu Sayfayı Paylaş