Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era ön konsoldan gelen seler

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda yigido tarafından 7 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. yigido

yigido Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracım henüz 1 yıllık ve daha 6000 km de ancak tam olarak teybin ordan sinir edici bi takırtı sesi gelmeye başladı bozuk yola girdigimde takırtı yapıo daha önce böle bişeyle karşılaşan oldumuhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

2. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    valla yaşamadım,duymadım ama bi ihtimal teybin vidaları gevşemiş olabilir...

3. alim

alim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    valla bendede yapıyo arasıra bozuk yolda özellikle araba devrini alırken yapıyodu tam yatığında klima panjuruna elimi koydum meğerse ordan yapıyomuş sende dene muhtemel oradan gelecektir birşekilde sıkıştır tahminim çözüm bulacaksın

4. yigido

yigido Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ewt klima panelinin ordanda gelebilir ses haklısın fakat sen nasıl ve ne şekilde sıkıştırdın orayı hocam??

5. hakan1717

hakan1717 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Maalesef bendede bu sesler mevcut hemde bozuk olmayan yolda dahi var, sesin tam olarak nereden geldiğini tesbit edemedim.

6. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arabada havaladırmaya takılan kokulardan, torpidoda bir takım malzeme ve gözlük koyma yerinde gözlük varsa bunlar ses yapabilir.

7. odee

odee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bozuk yollarda bende yanlardan emniyet kemerlerin ordan bazen torpidp tarafından cızırtılar geliyor..bunlar kronikmi acaba

8. unterseaboat

unterseaboat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim aracımda da teybin olduğu yerden zemin çok hafif bozuk olsa bile tıkırtı gibi bir ses var.Aracım daha 7500 km'de.Servise götürüp baktırmayı düşünüyorum.Acaba ilgilenirler mi?

9. yigido

yigido Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ilgilenmek görevleri ...

10. eratd

eratd Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Doğru sizin ve sitede bir arkadaşın daha arabası yapsa şaşardım zaten.sizin aldıgınız model dünya dışı bir üretim olduğu için yapmaması normal.Bizler ASSAN dan aldık eraları ondan yapıyor bizimkiler. 2008 model

11. eratd

eratd Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bütün eralarda çatır çatır bu sesler mevcut.daha doğrusu ses yapmayam yer yok göğüste.şimdi bazı aklı evveller sıcaklıktan diyecektir.Pekı biz bu araçlarda bu sesi duymamak için (Diğer normal araçlarda olduğu gibi) hangi sıcaklıklarda kullanmamız gereklı.Bunu yazmamış yüce ve ulu firma ASSAN

12. Misafir

Misafir Guest

Allah allah bende şu ana kadar 24.000 km yaptım ama en ufak bir ses yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

13. eratd

eratd Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sakın Yapmayın bu hatayı.Aracınızı mahvederler.Galerıden cıktıgı andan berı yapıyor benım ve dıger Dünya yapımı olan eralarda.(Sadece Dunya dısı üretımlerde hiç bir sorun olmuyor.
    Cevabı ie çok bait""""""BU PARAYA BU KADAR"""""Ne servislerde nede bu aracı alan bazı arkadaşlarda utanma yokkı.Bu lşafı söyleyebiliyorlar.

14. Misafir

Misafir Guest

Hocam bende geçen gün başıma gelen bir olay için yerden yere vurdum bu markayı ama şimdi diyorumki bende ses filan yok.Hemde en ufak bir tıkırtı çıtırtı gelmiyor. Sizede hak veriyorum sıkıntınız için ama lütfen herkes adına bir genelleme yapıpta ortamı germeyelim.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

15. odee

odee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ufak sesler için servise gitmeye gerek yok arkadaşlar.. eğer dikkatli değillerse gögüsü sökerken geri takarken aracın içine zarar verebiliyorlar..ben koltuk için gitmiştim koltuğu sökerken tüm sol taraf plastik aksamı kazımışlardı sonra sipariş edildi komple değişti..göğüsü söktüklerini düşünüyorumda ..o yüzden dikkat edin..
    Düzenleyen : odee

16. odee

odee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar eralarınızdaki göğüs sesleri ne durumda..havalar ısınmaya başladı ama hala benden özleikl tam ortadan teybin ordan çok ses geliyor bazen kesiyor ama pütürtülü yollarda çok ses geliyor ..çok sinirim bozouk bu sorunlarını çözebilen varmı? bundan sonra hyundai almam sanırsam tek neden bu ön göğüs sesleri...!

17. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sağ kapı ve sağ havalandırma dan geliyor gibi. özellikle sağ havalandırmanın içerde girdiği boruile arasında sünger var o kaymış olabilir. çünkü torpido kapağını söküp kafamı sokup baktım içeri. sünger biçimsiz duruyor. diğer bir olasılıkta caam motorunun kapıya değmesi.
    lastik değiştirecekler konforlu lastik alabilir. ben şu anda kış lastiği kullanıyorum sesler neredeyse hiç yok ama yazlıkları takınca yine yapacağından eminim

18. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Açık konuşmak gerekirse benim araçtanda geliyor.. Sağından solundan tıkırtılar ne yazikki yapacağım birşey yok.. Ben bulabildiklerimi hallettim ama servise gidipte orasından burasından ses geliyor demedm.. Ne diyeceğimki nerden geldiğine emin değilimki... O yüzden alışmak en güzeli ;)

19. M10uR

M10uR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bizim iş yerinde abinin birini aracındada geliyordu hyundai getz di ilk başta analaymaadılar 2. götürdügünde polen iflirterisinde tıkanıklık olmus

20. odee

odee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu ses sabahları çok yapıyor tam oradan zırıl zırıl sonra öğreleden sonra kullanımda sesler kesiliyor en güzeli torpidoyu söküp kendim bakıcamm

Bu Sayfayı Paylaş