Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era Ön Koltuk Gıcırdaması

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda erainy tarafından 9 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. erainy

erainy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Arkadaşlar merhaba, 2010 Model Era 1.4 aracım var. Fakat ön sağ koltukta seyir esnasında bir gıcırdama sesi geliyor. Koltuğu arkaya doğru çekiyorum ses kesiliyor. Normaldiz mesafesine aldığımda ses devam ediyor. Bununla ilgili bir çözümü olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
    ------------------------------------------------------------------------------
    NOT: Arkadaşlar şunu da açıkça belirtmeliyim ki sadece bu konuyla alakalı değil ama gerçekten bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Bunun nedeni ise daha öncedireksiyon tarafında göğüslükte bulunan havalandırma ızgarası nasıl söklür diye yazmıştım. Sağolsun arkadaşlar şöyle böyle sökülür demişti onların dediği gibi yapsaydım o parça kırılmıştı.Allah'tanbir oto aksesuarcısından yardım alıp sorunsuz bir şekilde yapmıştık.Daha öncesözkonusu olaylailgili başınabirşey gelmemiş ya da nasıl yapıldığını bilmeyen arkadaşlar sırf yorum sayısı artacak diye yorum yapmasınlar. Gerçekten burada bu işlerden anlayan arkadaşlar da var. Diyebilirsinizki servise git o zaman. Servis bazı durumlarda yetersiz kalıyor. Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim.
    Düzenleyen : erainy

2. bozbey_26

bozbey_26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    koltuk gıcırtısı bendede vardı servıse gıttım vıdalarını once sıktılar ıyıce sonrada yagladılar kesıldı sende bole yapabılırsın ıkıncı eram ıkısındede aynı sorun cıkmıstı

Bu Sayfayı Paylaş