Era'nın ön kapı hoparlörlerini değiştiricem,fakat teyp kaç watt a kadar kaldırır bilmiyorum? (anfi kullanmıycam) goldmaster ın 500w 16cm hoparlörü var acaba kaldırır mı? Bide pioner 140w ile goldmaster 500w hangisi daha iyi ses verir? yani kaliteli markanın düşük wattı mı,yoksa watt önemlidir hangisinin watt ı yüksekse o alınır mı?
Kimse ilgilenmiyor !!!!!!!!! Bende sistemi yeniliyecem ama fikir danışan yok. Herzaman markalı ürünlerden ses kalitesi alırsın. Yüksek ses istiyorsan amfi şart bence. Birde kolonların RMS ses gücüne bak. 60-80 RMS falan iyi ses verir. Bende amfi aldım ama bizim eralarda teybin amfi çıkışı yokmuş. Neyseki bnm alacağım amfi her türlü teybe uyuyor. Şimdi kolon alacaksan pioneer , yada sony olabilir. 500w falan istiyosan amfi şart
ben poıneerın 16 cm kapı kolonunu aldım onlere kesınlıkle bas dıye bırsey yok duz ses verıyor tek basına bırseye yaramıyor ama arkada ıkı tane oval kolon olursa tam set olur
arkadaşlar bu konuları defalarca konuştuk, artık birçok üye bu konulara yazmaktan bıktı, o yüzden arama yaparsanız daha çook bilgiye ulaşırsınız
kardeşim orjinal teypte anfi çıkışı yok ama çeviriciler var ev kalitelisi 100 tl civarı hemde cadence,for-x gibi markaların çeviricileri anfileride inanılmaz besliyolar hemde kaliteli bi teybin anfi çıkışından farkı yok