Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım . Açıkcası çok kısa bir süre içerisinde era almayı düşünüyorum ancak eranın kasası değisecek şeklinde duyumlar aldım ve bu forumlar içerisinde de okudum. 2009 yılında kasa değişecek mi değişecekse ne zaman değişecek. yardımcı olursanız sevinirim.
Sanırım direk kasa değiştirmez, haf,f makyaj. v.s yapar biraz daha sattıktan sonra kasa değiştirirler. Ama ERA modelinin kasası bence harika kolay kolay değiştirmeye gidilmez.
tüm accent serileri 3 yılda bir makyajlanırdı era da nden olmadı acaba belkide çok sattığı için olabilir taaa 2010da makyaj gecireceğine göre...
arkadaşım kasa değişmez ama kore ve uzak doğuda ön ızgara ve tamponlarda değişiklik yapılmış birde iç mekanda göstergelerin içine mavi digitial ışık koymuşlar güzel olmuş..belki içde böyle bir değişiklik olabilir ama olmayadabilirde
Yeşil ışıkla aydınlatmayı artık Hyundai son vermeli. Dünya otomobil üreticileri arasında ilk 10 da yer alan bir marka için bu tür ufak ama ufak ayrıntılara öncülük vermeli diye düşünüyorum.
2011 yılında ya biter yada kasa değişir devam eder.ama sanmıyorum accent efsane oldu bitirmezler üretimi..
geçen burada yada internette yazıyordu..i20 daha açıklanmamış ama türkiye de ğretilmesi düşünülüyormuş. i20 buraya gelirse accentlar da var ayrı bant yatırımı mı yaparlar yoksa accent tan vaz mı geçerler bunu zaman gösterecek. ama hyundai B sınıfı araç üretimini bitirmez ama tr de devam eder ama dışarıdan buraya ithal gelir. illaki küçük bir sedan üretimi olur.
Haber Yayın Tarihi: 20 Şubat 2008 Çarşamba Saat 02:25 ACCENT VE MATRİX 2010'DA BİTİYOR, İZMİT'E 2 YENİ MODEL GELİYOR Hyundai Assan'ın Başkanı ve Ceo'su Joong Geol Kim, 2010'da Accent Era ve Matrix Modellerinin İzmit'teki Üretiminin Biteceğini Söyledi. Kim, 2011 Yılından İtibaren İzmet'te Avrupa'ya Yönelik İki Yeni Modelin Üretimine Başlayacaklarını Kaydetti. Hyundai Assan’ın Başkanı ve CEO’su Joong Geol Kim, 2010’da Accent Era ve Matrix modellerinin İzmit’teki üretiminin biteceğini söyledi. Kim, 2011 yılından itibaren İzmet’te Avrupa’ya yönelik iki yeni modelin üretimine başlayacaklarını kaydetti. KORELİ otomotiv devi Hyundai Motors, dünyadaki 5 önemli üretim merkezinden biri olan İzmit’teki Hyundai Assan fabrikasına yönelik yeni projeler geliştiriyor. Yüzde 70’i Koreli Hyundai Motors, yüzde 30’u Kibar Holding’e ait olan Hyundai Assan’ın Başkanı ve CEO’su Joong Geol Kim, 2010 yılında Accent Era ve Matrix modellerinin İzmit’teki üretiminin biteceğini belirterek, 2011 yılından itibaren Hyundai’nin global gelişimi doğrultusunda Avrupa’ya yönelik iki yeni modelin üretimine başlayacaklarını belirtti. Kim, modellerden birinin orta sınıfta, diğerinin ise büyük MPV sınıfında yer alacağını kaydetti. Kim, iki yeni modelle birlikte şu an maksimum 130 bin adetlik kapasiteye çıkabilen İzmit fabrikalarında yeni yatırım ve yeni kapasite artışı olacağını belirtti. 1.3 MİLYAR DOLAR CİRO: Hyundai, geçtiğimiz yıla kadar İzmit’te üretilen hafif ticari araç sınıfındaki modeli Starex’in yerine geçecek olan ’H-1’ modelini dün düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı. Kore’den ithal edilmeye başlayan H-1’in tanıtımında konuştuğumuz Joong Geol Kim, 2008 yılında 80 bin adedi ihracat olmak üzere toplam 130 bin araç satmayı düşündüklerini söyledi. 2007 yılının Hyundai ve Hyundai Assan için önemli bir yıl olduğunu, Hyundai’nin 40’ıncı yılını kutlarken, Hyundai Assan’ın 10’uncu yılını doldurduğunu hatırlatan Kim, 2008 yılında 1.3 milyar dolar ciroya ulaşacaklarını belirtti. ATILIM YILI 2010 OLACAK: Hyundai’nin Türkiye’de asıl atılımı 2010 yılında yapacağını kaydeden Kim, şunları söyledi: "Hyundai Motors önümüzdeki yıllara ilişkin bir projeksiyon yapıyor. Hangi ülkede neler üretileceğine, bu üretimlerin maliyetlerinin ne olduğunu araştırıyor. Biz de bu toplantılara katılıyoruz. Bu doğrultuda, Türkiye’deki fabrikalarına da büyük iş düşüyor. Hyundai Assan, özellikle Hyundai’nin Avrupa stratejisinde önemli bir rol oynayacak. Üretim ve ihracatın her geçen yıl arttığı Türkiye’de 2010’da önemli değişiklikler olacak. Öncelikli olarak İzmit’te Accent Era ve Matrix’in üretimine 2010 yılında son vereceğiz. Matrix üretimden tamemen kaldırılırken, Accent Rusya’da üretilmeye devam edecek." MAKYAJLI MATRIX GELİYOR: 2010 yılına kadar ise üretimin artarak devam edeceğini söyleyen Kim, İzmit’te Avrupa’ya yönelik üretilen Matrix’in yüzünün yenilendiğini ve Cenevre fuarında sergileneceğini belirtti. Kim, "Makyajlı Matrix üretimine İzmit’te başladık. Bu modeli 2010’a kadar üreteceğiz sonra tamamen üretimden kalkacak" dedi. Accent ve Matrix’in üretiminin bitmesinin ardından 2011’de Hyundai’nin global sratejisi doğrultusunda iki yepyeni modelin üretiminin Hyundai Assan’a verileceğini kaydeden Kim, şöyle devam etti: "Bu modellerden ilki orta sınıfta yer alacak. Bu model Hyundai’nin Avrupa’da başlattığı i30 ve i10 modellerinin devamı olacak. Diğeri ise büyük MPV sınıfında yer alacak. Bu modelin iç pazar ve ihracatta Hyundai Assan’ın gücünü artıracağını düşünüyoruz. Büyük MPV sınıfında yer alacak bu araç hem ticari hem de binek olarak kullanılabilecek. Türkiye pazarı için bu model bizim için önemli bir avantaj yaratacak. Her iki modelde ağırlıklı olarak ihraç edilecek." En az 80-90 bin adetlik kapasite artışı olabilir HYUNDAİ Ass
<H1>2010 Kia Spectra Caught Testing?</H1> <DIV =entry> <DIV =post-byline>By <CITE>Matt Hardigree</CITE>, 10:00 AM on Mon Jan 28 2008, 2,965 views The very strange-looking Vince over at The Hollywood Extra has managed to get his hands on a couple of photos of what looks to be a new Kia or Hyundai vehicle testing. The smart money says this is either the new Kia Spectra or the Hyundai i30 sedan, which shares components with the C'eed. If this is the new 2010 Kia Spectra — it definitely is a more angular look for the curvy Kia brand. One more picture below the jump. What could it be?