Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERA MUTSUZ ÇOĞUNLUK ADINA

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda tdemiray tarafından 8 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. tdemiray

tdemiray Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <TABLE =MsonormalTable style="WIDTH: 99%; mso-cellspacing: 1.5pt" cellPadding=0 width="99%">

<TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-firstrow: yes; mso-yfti-lastrow: yes">
    <TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #ece9d8; : transparent">
    Orjinalini yazan: hyundaı_era_06
    <TABLE =MsonormalTable style="WIDTH: 99%; mso-cellspacing: 1.5pt" cellPadding=0 width="99%">

<TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-firstrow: yes; mso-yfti-lastrow: yes">
    <TD style="BORDER-RIGHT: #ece9d8; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #ece9d8; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #ece9d8; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #ece9d8; : transparent">
    Orjinalini yazan: hakan dogan

kardes hepınız haklısınız bende 2009 eraya bınıyorum alalı 4 ay oldu ve her yerden ses gelıyooo

ya kardeş neresinden ses geliyor allah aşkına ya yalan söylüyorsunuz yada en ufak sesi abartıyorsunuz bu kadarda olmaz.

ayrıca yukardaki eratd eradt isimleriyle defalarca üye olup yaptığı pisliklerden dolayı silinen hyundaı düşmanı yaratığada allah akıl fikir versin.halen bir sürü üyeliği duruyor silinmemiş

Öncelikle Söylemiş olduğunuz kelimeyi size iade ediyorum.Bu Forumda Bana YARATIK dediğinize göreSiz Sözü kabul gören 2007 model aracı olsada 2008 model ve 2009 model aracları sürekli kullanmadan sorunlarını bilecek kadar yadayıne forumdaki abilerinizin ,amcalarınızınyaptığı yorumlardan sonuç çıkaracakveya GETZ kullanımakta olan arkadaşlarınızın onların 2008 model era kullanan arkadaşlarından duyup size anlattıklarından çıkarabildiğiniz sonuçları burada beyan edebileceğiniz yorum yapmaya yetkıli düzgün yorumları olan üstün ırk biri oluyorsunuz herhalde forum içeriğine göre.<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" />

UnutmayınkıBir üst model ile bir alt model arasında ÜST MODEL araçtakronık olan devam eden veya yeni ortaya çıkan sorunlar vardır.Hyundai ERA bunun için en açık örnektir.Araç her yeni modelinde Süren ve yeni ortaya çıkan bir suru kalıte problemı olan bir araç olmaya malesef devam etmektedir.
    <SPAN style="FON

2. Misafir

Misafir Guest

Bu mesajı kesinlikle silmeyin.......%80 memnuniyet sağlamış bir araç için%20 memnuniyetsizlik oranını içindeki bu arkadaşın yazısını herkez okusun....

okusun'ki aracı alırken verdiği paraya göre beklentilerini yüksek tutup aynı hataya düşmesin, 22.000TL'ye Mercedes kalitesinde otomobil verecekler ya.....

SAKIN OLA'ki SİLMEYİN....

Bilgi için bakınız anket sonuçları..........

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=6493
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

3. tdemiray

tdemiray Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Haklısınız keşke bugune kadar banlanmış olan zavallı mutsuz azınlıkta oy verme şansına sahip olabilseydi keşke.Sonuçlar nasıl değişirdi sizde biliyorsunuz.Bildiğiniz gibi su ankı sıyası partide % delik oranlar ıle oynayarak cevap vermekte. Ancak bir çoğu başka partilere mensup insanların verdikleri oylar.Sizinkide böyle bir sevinç işte Site içinde bile GENEL MUTLULUK oranı %33 ile sevinmek.Ya kocaman diğer topluluk!!!!!!!!!!!!!!Tabi bu oy verenlerın içinde bana yalncısın dıyen 2007 model arac sahıbı de var ayrıca 2006 getz kullananlar dahı vardır.Ben sorunun içeriğini net ve açık yazdım.
    Ayrıca yukarıdakı yazımın içeriği artık ERA dan çok bu forum ile alakalıdır.
    Yorumlarım da sabıttır.Bİz burada yarışmıyoruz.Sorunlar hala baki

Düzenleyen : eratderatd

4. Misafir

Misafir Guest

Bu arada Sn eratderatd tüm üyelerin önünde size söz veriyorum, eğer benim gibi "sadece istenilen bilgileri" gerektiği gibi doldurursanız bundan sonra banlanmıyacaksınız, hatta yine söz veriyorum ben şahsen sizin için bir konu açacağım ve istediğiniz gibi yazacaksınız hatta ve hatta size laf bile söyletmiyeceğim, gerekirse istemediğiniz mesajları sileceğim, bu şartlarda varmısınız benim gibi açık açık kimlik bilgilerinizi doldurmaya.....

5. tdemiray

tdemiray Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Doldurdum eksık kalan yerleri forumdaki.İsmim Soyadım yazılı birde 2008 23 Nısanda bu aracı alma gafletınde bulundum .bütün bilgilerim bunlar.Daha ne yazmalıyım sıze.Benim mesajlarımı silmeniz değil problem.Herkesin bu sorunları anlattığında mesajlarını silmeniz problemi var bu forumda.Bu da benim forum hakkında yazdıklarımı doğrulamakta zaten.Sadece benim mesajlarımı silmeme lüksünüz varsa işinize gelmeyen mesajlarıda silmeniz lüksünüz var demek olmuyormu bu.Ben sorun olarak bunu dile getırdım uzunca yazdığım yazımda zaten.

6. Misafir

Misafir Guest

Peki Tayfun bey, verdiğiniz bilgilerin doğruluğuna inanıyorm....Sizden ricam diğer arkadaşları tahrik etmeden ve şahışları hedef almadan ve'de forum kuralları doğrultusunda hareket ettiğinizde"banlanmadan" her türlü mesajı atabileceğinize dair söz veriyorum. Gelen cevaplardan rahatsızlık duyduğunuzda isebana bildiridiğiniz anda da sileceğim, buyrun site sizin......
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

7. tdemiray

tdemiray Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bunu yapıyorum ve dikkat edeceğim.Amacım sorun çıkarmak değil ama sorunla mücadele edecek girişimleri görmek istiyor insan üye olduğu bir forunda YALANCILIK ve PİSLİK Olarak nitelendirilmek hos olmuyor.Benim aracımdakı sorunlar hala devam etmekte ve ben hala bunlar ıle ugraşmaktayım.aracımda 16000 km geldi.

8. tdemiray

tdemiray Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    en azından hala bana YARATIK dıyen Sayın HYUNDAI ERA 06 bu konuda uyarılmadı.Ama ben ve benım gibiler sorunlarını yazdığında BANLANMAKTA ve ADILIK ıle suçlanmakta.

9. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    valla ne yalan söyleyim okumaya üşendim tam olarak okumadım

neyse burda uzun uzun tartışmanın anlamı yok arkadaşın amacı ve isteği ortada bakalım kimler destek vercek...tutturdu era sorunlu era sorunlu yaklaşık 6 aydır kaç kere üye oldu hep aynı şeyler yazdı.sorunun ne dediğimizdede saçma sapan şeyler söyledi.yok 2007 modelde olmayan 2008 de varmışta burda hep hyundaıyi sevenler varmışta....burası hyundaıcılerin kulubü heralde hyundaı kullananlar ve hyundaı severler burada olacak.
    ne yapmaya çalıştığını halen anlamış değilim.eğer araçta bir sorunun varsa bunu çözmeye çalış burada ikidebir bu şekilde konu açmana ve ısrarla burda antihyundaıcıliğini göstermene gerek yok.ben burda şimdiye kadar kimseye hakaret-küfür v.s etmedim.ama artık öyle bi tepemi attırdınki o kelimeyi kullandığımın bile farkında değilim.arkadaşı tanıyanlar bilir tanımayanlarda tanıdı benim yazacağım başka bişey yok.
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

10. tdemiray

tdemiray Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet COŞKUN BEY HYUNDAI ERA 06 nın yorumu için Forumun kurallarının işletilmesini rica ediyorum şu anda.Sanırım uyarı gerekterecek bir durum söz konusu.

11. tdemiray

tdemiray Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

12. tdemiray

tdemiray Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dolayısıyla yazmış olduğunuz bu kelıme ıcın uyarılmanız gerekıyor.Yorumunuzda daha bir ilginç sorununu hallet kardeşim.Ben onu yapıyorum zaten.Bana bu Forumda neler paylaşıldığını söylersen memnun olurum ozaman.Eğer üşenmeyip yazdıklarımı okusaydın bu yorumu yazmazdınız zaten şu anda.Yazdıklarımın ne kadar doğru olduğu ortaya çıkıyor bu yorumunuzla.Ben yanlış bir şey yazmadım.

13. Misafir

Misafir Guest

Sn. Hyundai_era_06.........

Konuya daha ılımlı yaklaşmanızı ve üyemizin şikayetlerini dile getirmesi için gereken sabrı göstermenizi rica ederim.....

Saygılarımla....

14. tdemiray

tdemiray Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çoşkun BEY Hyundai ERA 06 nın yorumunda kullanmış olduğu kadarı ile hakaret boyutudaha sonrakı yazılarım için ÖRNEK Teşkil edermi acaba.Yoksa forumda 4 yıldız almış olan yada yöneticilermi hakaret içeren sözler söyleyebilmekte.Ben size verdiğim sözü yerıne getireceğim sizin sözünüze istinaden

15. tdemiray

tdemiray Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim görmedim yazdığınızı.Ben sadece yaşadığım sorunu yazacağım.

16. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    evet üşendim okumadım.çünkü kısa ve öz değil...

forumda paylaşılmayan bişey yoktur.hyundaı ile ilgili veya ilgisiz herşey paylaşılır.ama saygı ve sevgi çerçevesinde.arama butonundan aratırsan her modelde bir sürü problem yaşayan arkadaşların açtığı tonlarca konu var.bunların hiç biri silinmedi kilitlenmedi.tartışıldı konuşuldu ve yardımcı olundu.eğer sende onlar gibi bir konu açıp doğru düzgün derdini anlatıp hakaret etmeden yorumlar yazsaydın seninde problemin çözülürdü veya konuşulurdu.fakat siz ilk başta bi geldiniz hemen başladı tartışmalar sonra 2, kere üye oldunuz yine aynı oldu 3, kere üye oldunuz yine aynısınız.siz forumun amacını ve içeriğini yanlış yorumluyorsunuz.şimdi eğer gerçek amacın aracındaki problemlerinse aç bir konu aracı karalamadan kötülemeden problemlerini yaz...(daha 16,000 kmde bu kadar kızdıran ne sorunlar varmış merak ediyorum)

17. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    ok hocam gerekli mesaj alındı gerekli yorum yazıldıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifayrıca ben bekliyorum asıl amacının ayrıntılarını yani sorunlarını
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

18. Misafir

Misafir Guest

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler ve saygılar.......

19. Misafir

Misafir Guest

arkadaşlar neden sakin olup tartışmıyoruz??
    tabiki her arabanın sorunları olabilir.bizim amacımız burda sorunları çözmek değil sorunlara çözüm önerisi getirip kişiyi bilgilendirmek...siz kimseyi sorunları çözemediniz diye yargılayamazsınız..ayrıca yönetimin kimi banlayıp kimi banlamıyacağınada karışamazsınız...!!!

20. maverick74

maverick74 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    azmi temel
    bir arabanın veya bir eşyanın sorunu varsa vardır yoksa yoktur....burada vay o şöyleymiş yok bu böyleymiş demenin birbirinize kızıp hakaret etmenin bu olan veya olmayan sorunları ortadan kaldırabileceğine inanmıyorum saygılarımla...
    Düzenleyen : maverick74

Bu Sayfayı Paylaş