Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce 2007 model select paket 1.5crdi accent era aldım km 60.000.. bugün sabah işe giderken fark ettiğim bir ses vardı arabada vites değiştirirken 2500 ve 3000 devir aralığı daha belirgin oluyor araçtan minyatür ama belli olacak şekilde piyasada blow off diye tabir edilen bir ses çıkıyor.. ansızın oldu sizce ne olabilir.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her motorun güzel ses çıkardığı bir motor devri olur. Eksoz sistemini kontrol ettirmenizde fayda var, turbonuzun sağlığından da emin olun.
Daha önce hiç dizel aracım olmadı ve çalışma prensibinide bilmiyorum.. bu ses yoktu bir anda peydah oldu.. turbo ne durumda bilmiyorum ama araçta hiç kaza yok orjinal ve hep servis bakımlı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orjinal olduğuna emin olabilirsiniz kesinlikle doğru Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir video çekebilirseniz çok iyi olur. Daha emin konuşulur. Bu arada km gerçekten çok iyi. Mahzuru yoksa fiyat bilgisi alabilir miyim?