Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era mı kaldırımdaki demir babalara çarptım.

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda semkosemko tarafından 19 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. semkosemko

semkosemko Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Selamlar.<div align="left"> <div align="left">Bu akşam üzeri başlıkta belirttiğim gibi arabamı sürttüm. Bayağı da iyi sürtmüşüm. Resimdeki hasar oldu.Yetkili servise götürüp , kaskodan yaptırmak istediğimi söylemem yeterlimidir? Servis kesin yüklü fatura çıkaracak kaskoya ama cepten de yaptırmak istemiyorum. (Malum kasko da cepten ya.) <div align="left"> <div align="left">Prosedürleri bilen arkadaşlar bama bilgi verebilir mi? [​IMG]

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    geçmiş olsun, kaskonuzla anlaşmalı servise başvurun onlar yardımcı olur, servisler genelde parçayı değiştirir, yapılmadan önce resimlerini çekin, satarken gösterirsiniz

3. semkosemko

semkosemko Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Teşekkürler. Kaskom Aksigorta ve acenteden yaptırmıştım. Sizce ne kadarlık bir masraf gösterir servis?

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    büyük ihtimal kapıda değişim yapacak, yeni parça boyasız olacak, iyi bir boya masrafı yazacak, çünkü parçanın belli bir piyasası var ama boyanın ve işçiliğin ne isterse yazar, kafasına göre yanii, ama azda tutsa hasarsızlık indiriminiz en az 1 kademe düşer, daha fazla düşer mi onu bilmem

5. semkosemko

semkosemko Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sağolun çoşkun bey.Bakalım yarın ne yapacaklar.

6. eymirsigorta

eymirsigorta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kaskonuzun bitmesine 1 ay kaldı ise önce kaskonuzu yeniletin.
    İlk önce yetkili servisten bir fiyat alın. Daha sonra tanıdığınız güvenilir bi servis var ise oraya gidin. Maksimum tutanacağı 1000 lira ancadır. Kapıda yırtık olmadığı için değişime gerek kalmayacaktır.
    Sadece doğrultma macun ve boya işlemleri uygulanacaktır. Hasar değeri ne kadar çok yazılırsa kaskonuzun hasarsızlık oranı ona göre düşecektir.
    Saygılar

7. semkosemko

semkosemko Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Aracımı yetkili servisten aldım.Toplam 7 gün sürdü herşey.Çamurluk kısmı kalın olduğu için düzeltme ve boya uygulandı. Kapı sacı ince olduğu için sac değiştirildi.Toplam 900 Tl kaskoya fatura yazdı Hyundai Elmas. Sizce nasıl? Ve sormak istediğim kapı sacı değişimi satış fiyatını ne derece etkiler?

Düzenleyen : semkosemko

8. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Geçmiş olsun Allah beterinden korusun

9. Misafir

Misafir Guest

Geçmiş olsun,üzülmeyin nazarlık olmuş https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

10. CanKan00

CanKan00 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gazete kağıdımı bu okadar ince olacak orası vakumla vebazı yöntemlerle çektirilerek düzeltilirdi malesef saç değişimine giderek hata etmişsiniz !

11. Gökhan Meletli

Gökhan Meletli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benim önceki aracım yırtılmıstı resmen. onu bıle deıstırmedılerse senınkını degıstırmelerı saçma. keşke iyi bi ustaya daha uyguna cebinizden yaptırsaydınız. cunku kucuk seyler için kasko gercekten gereksizz... tekrardan geçmiş olsun

12. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    çok geçmiş olsun servisler artık çekiçleme yapmıyor direk değişime gidiyor uğraşmıyorlar.. kaskoda işin içinde olduğu için hiç uğraşmıyorlar.. arkadaş kendi ustasına götürse çekiçleme yapılırdı belki ama cebinden verirdi o zamanda sonra kendi gider kaskodan alırdı.

13. semkosemko

semkosemko Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Açıkçası garanti kapsamından çıkmaması endişesiyle ve ilk arabam olduğu için sanayi ortamını tanımadığım için direk yetkili servise verdim ve herşeye razı oldum.Hayırlısı artık. Ama hakikaten güzel yapmışlar. Zaten sac da boya da orjinal. Birde garantili olduğunu söylediler.

14. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    zaten avrupada amerikada böyle çekiçleme işleri yapılmıyor direk parça değişimi sağlıklısıda o esasen ama bizim ülkemizde o bilinç yeni yeni oturmaya başladı.. deforme olmuş darp almış bir maddeyi istediğiniz kadar düzeltin hiç bir zaman sıfır halindeki kondisyonunu tutturamassınız onun yerine sıfır orjinal parça takmak her zaman daha iyidir..

Bu Sayfayı Paylaş