ARKADASLAR MERHABA ARABAM 2007 ERA TEAM DİZEL 196.000 KM BAKIMLI VE TEMİZ SİZCE 26.000 KM DİZEL GETZ İLE KÜÇÜK BİR FARK VEREREK TAKAS YAPSAMMI??? GETZ HİÇ KULLANMADIM BİLGİ VE GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VAR HERKEZE TESEKKURLER
amartisör sıkıntısı dısında maşallah cok iyi her 15.000 de bir bakımları yapılıyor kendime o kadar bakmıo valla
196.000 deki araç artık yavaş yavaş motor tamiri istemeye başlar.Araç motor tamirine girince de (eğer yapan usta iyi değilse) randıman vermez.Bence takas edin.Birazda getz'in tadına bakın
Kilometren baya yükselmiş... Eğer alacağın getz de herhangi bir sıkıntı yoksa, motorundan, kilometresinden eminsen takas yapmanda fayda var derim. Şimdiki arabanın kilometresi yükseldikçe elden çıkarman da zorlaşır bence...
bagaj çok mühim değilse bence değiştirin yeni araçta sorun daha az olur bakım masrafı vs ile verdiğiniz farkı kapatırsınız zaten
O motorda o km daha yolun başı, tabiki iyi kullanılmış ise. İyi kullanılmayan motoru daha 50 bin km olmadanda rektifiye ihtiyac duyabilir. Şöyle örnekleyeyim, Bizde 2 Getz var 110 ve 88 hp. 110'luktan 88'liğe binince ister istemez yadırgıyorum. Sizde böyle olacaksınızdır. Getz'in parçaları Era ya göre daha ucuzdur. Kronik olarak sadece arkadan gelen ses var o parçalarda değiştirdiğinizde bir daha unutuyorsunuz. Seçim Sizin.
bence bi kullanmakta fayda var derim. Cunku sedan kullananlar hb karoseriye gecerken yadrgama ve tedirginlik yasiyo. Sedan daha guvenliymis hisi veriyo galiba. Ama getz euro n cap 4 yildiz , era 2 veya 3 yildiz sanirsam. Taksici arkadasimda era var. Motor ayni fakat getz 88 hp oldugu icin daha az yipraniyo ve on takim eradan daha saglam diyo. Onun yalancisiyim. Ama getz alicaksan start donanim dan uzakdur. Ve enaz 185 taban lastik kullan. Orjinal lastik boyu ile sikinti yasarsin. Soyliyim...
merhaba herkese yeni konu açmak istemedim yaz sonuna doğru admire crdi den era ya geçiş yapmak istiyorum şu ana kadar benzinli araç kullanmadım hep dizel kullandım era nın hangi versiyonunu tavsiye edersiniz bir de özellikleri çok olan modeli ne diye geçiyor? teşekkürler
era kullanicilari daha ii bilir ama start en bos paket . Uzaktan kumanda , sis fari ve pacalik yok. Bi ust paket team olmasi lazim. Abs opsyonel. Sis fari ve uzktan kumanda ek olarak bi ust select veya style olmasi lazim. Yol bilgisayari, abs, elektrikli ayna , kolcak, alasim jant vs...