forumdan koray ile irtibata geçiniz koray2907 ayrıca konu başlığınız düzenlendi ve lütfen profil bilgilerinizi güncelleyiniz https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?25916-ÖNEMLİ-PROFİL-BİLGİLERİNİN-GÜNCELLENMESİ-!
Angel siz sade bi xenon yapan bir yer var h7 kullanırasa 400 d1 d2 d3 kullanirsa 650 tl istiyor. Angel takamak istemiyor isterseniz takıyor ama cin malı olduğu icin tavsiye etmiyor Samsung Note 2 cihazımdan gönderildi
koray hocam yaza antalyadaysan bizim emektarada birlikte bir el atalım HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antalya da yaşıyorum zaten gönder farları yaparız bişeyler.. bu yeni kasa getzlerde, sinyal farın dış kısmında değil de iç kısmında yer alıyor.. aslında sinyalin olduğu yere gündüz ledi + angel eyes halka, Far içine bosh uzun-kısa mercek + angel eyes halka güzel olur.. yan tarafa da turuncu led den sinyal lambası nasıl olur ki
ben getzi sattım lada için demiştim. simdi bizim araba için parcacida takımı 140 liraya mercekli far var onu alıp onun üzerinde bir çalışma yapılabilir mi onu düşündüm. Bende cumartesi geliyorum antalyaya pazar günü itibariyle başlayacağım çalışmalara paslaşsak iyi olur aslında HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi