Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era laptop prizi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda oguz3259 tarafından 25 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. oguz3259

oguz3259 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaslar bu era da bulunan prize laptop baglamak saglikli mi? Araca bir zarari olur mu ozellikle uzun yolda?

Birde laptop u prize bagkamak icin gereken kabloyu nereden temin edebiliriz? Adi nedir bu kablonun bilen kullanan var mi?

2. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Laptopları araç çakmak girişine bağlamak için ayrı olarak aparatları satılıyor. Sahip olduğunuz markanın yetkili servisine bir danışınız. Eğer bu mevcut değilse çakmak girişine takılan ve 220 volt çıkışı olan adaptörler mevcut. Laptop'un adaptörünün fişini bu cihazın 220 çıkış prizine takarak kullanabilirsiniz. Ama bu adaptör sadece düşük amper çeken cihazlar içindir. Yüksek amper çeken başka bir cihaz sakın takmayın.

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Notebooklar 19.7 V ile Çalışırlar..12 V u 19.7 V a Dönüştürülüyor İnternette Seyahat İçin Olan Adaptörler Var Araç Çakmağından Çalışanhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

4. eran

eran Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  5. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Evet benimde dediğim tam buna benzer bir ürün...

6. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    çakmağın yanındaki soket 120 watt güç değerinde takacağınız cihaz 120 watt tan fazla elektrik çekmiyorsa takabilirsniz.. laptop ise max 50 watt çeker işlemcisine bağlı olarak.

100 watt ı geçmezse iyi olur sigorta falan atmasın..eğer sadece laptop değil başka aletlerde çalışsın istersen şöyle bir şey daha iyi olur..
    küçük tv de takabilirsin

yorumları okumanı tavsiye ederim

http://www.hepsiburada.com/linetech-150-w-12-v-220-v-donusturucu-661210/productDetails.aspx?categoryid=252871&productid=otm661210

http://www.hepsiburada.com/blackdecker-bdpc200-invertor/productDetails.aspx?categoryid=252871&productid=otkalbdpc200
    Düzenleyen : mdx78

7. eran

eran Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hepsiburada linetech tavsiye etmem aldım o ürünü 1 haftada gönderdiler 12v satin almıştım gelen paketde 12v yaziyordu ama üzerinde 24v yaziyordu tabi çalışmadi bende iade ettim linetech silindir biciminde biraz daha büyük benim aldım kare ve kulluk çıkarinca o kısma tam oturuyor yarin resmini eklerim

8. oguz3259

oguz3259 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkü ederim ancak bu cihazlar era da bulunan ek prize uygun üretilmiş olanlar gibi değilde daha çok normal çakmak çıkışları için gibiler.ne dersiniz?

9. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    farketmez..istersen bir servise danış..zaten uyumluluk açısından ikisinin farkı yok..elektrik donanımı açısından ise ek priz çakmaklıktan daha güvenlidir..sigorta atma vb..uyumsuzluklarda..sonuçta o soket harici alet kullanımı için yapılmış

10. gogoce

gogoce Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım

erada 120w lık bir priz var
    bu da 12v akü için 10 amper güç yapar ki laptop için fazlasıyla yeter

kullandığın laptop için 12-13,8 v girişli DC-DC konverter bulmalısın

çünkü laptoplar genelde 19-21,5 v DC girişle şarj olurlar

ben gittigidiyor dan ataba marka almıştım 12v girişli çıkışı 12-14-16,8-17-18,5-19,21,5 24v çıkışlıydı istediğin kademeye ayarlayabiliyorsun

üzerinde 5-6 tane de adaptör ucu vardı her laptopa uyabiliyor

Sonuç : izmir-istanbul-izmir yaptım laptop hiç kapanmadı ve sorun yok

güvenle kullanabilirsin

saygılar

Bu Sayfayı Paylaş