bahçelievlerde ekzoz dünyası isimli yerde taktırdım hem çok iyi esnaflar hemde işçilik on numara www.ekzozmarket.com.tr herkese tavsiye ederim şahin usta aracınıza en uygun ekzozu size önerecektir
sağol sesi süper tıpkı spor araba gibi ) şiddetle tavsiye ederim hyundaiclub aracılığıyla gidenlere şahin usta özel indirimde yapacak
faruk55 bana sanki benimkinin sesi daha fazla gibi geliyor mangal buluşmasında bakarız şahin usta kromdan daha iyi ve daha tok bir ses çıkıyor dediği için ve paslanma yapmıyor dediği için krom taktırdım.
Arkadaşımın ek kasa civicine taktırmıştık, kapatında sanki araç stop etmiş gibi fark ediyordu. Eğer öyle başarılı bir sistemse ben de düşünebilirim. hayırlı olsun.
murat kapattığın zaman hiç sızdırma yok egzoz sesinden hoşlanıyorsan şiddetle tavsiye ederim açtığın zaman semt inliyor
kapattığın zaman evet sanki araç stop etmiş gibi geliyor ilk başta ben öyle sandım o sesten sonra araç sessize geçince ))))
Hayırlı uğurlu olsun. mahalle aralarında ses çıkarmadıktan sonra bir sorun yok. bir haftadır bizim mahalleye akşamları bir şahin geliyor. eksozu komplemi sökmüşler ne yapmışlar. bir iki gaza basıyor biz üçüncü kattan rahatsız oluyoruz. evde çocuk uyuyor. olur olmaz zamanlarda böyle ses duymak hoş olmuyor.