selam aleyküm Accent eramın teyp çerçevesini ve yan iki havalandırma çerçevesini gri renge boyucam ama sıkıntı şuki teyp çerçevesini sökmeyi başardım yan iki havalandırmayı bi türlü sökemedim nasıl sökülür bu havalandırma çerçevesi bilen varsa yazabilirmi acaba şimdiden sağolun
Hocam bende son baharda havalandırma ızgaralarını sökeyim temizliyeyim dedim sol taraftan başladım tornavidanın ucunu soktum kanıttırırken ıceriden tutan bişi düştü cıkaramadım ızgarayı.baya gevşelttim ama içeriden tutan bişi var sanki.kolayca eline gelmiyor.hatta ızgara içeri uçtu az bişi tutan şey düştüğü için.fazla kurçalamadım artık
Bu linkte nasıl söküleceğini anlatmışlar ama bence sökmek için bidaha düşünün https://www.hyundaiclubtr.com/konu/havalandirma-izgarasi-soekuelmesi.13129/
Deniyorum gelmiyo orta bölüm gibi kolay bişi değil torpidoyla bağlantılımıdır nedir anlayamadım öyle tornavidanın ucunu sokup baya zorladım her köşesinden gelmiyo hiç bi şekilde kırılcak diyede zorlamadım daha fazla tek orta bölümü boyamakta hoş olmucak :/